Laster resultat
Försäljning pågår

Brf Batteriet

Nära havet, med ett kanonläge i populära Hjuvik, planerar vi nu för härliga hem i ett litet men luftigt kvarter. Här bor du bekvämt i parhus om 127 kvm i bekväm bostadsrättsform med 3 sovrum, fina sällskapsytor – och en stor altan att njuta av livet på, såklart. 30 minuter från Avenyn.

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
1
Bostadstyp
Parhus
Pris från
6 695 000 kr
Storlek (Boarea)
127 m²
Inflyttning
Från höst 2023
Ägandeform
Bostadsrätt

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Detta händer nu

Brf Batteriet har en ledig bostad

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Batteriet etapp 2

  • 1 femrumsbostad
  • Från 6 695 000 kr till 6 695 000 kr
  • Inflyttning: Från höst 2023
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 57.711165,11.723006. Se kartan på Google

Kanonfina hem i härliga Hjuvik

Här bor du modernt och bekvämt i ett av Göteborgs finaste områden. Men även om Brf Batteriet har ett riktigt A-läge har namnet inget med AA-batterier att göra. Istället är det en hyllning till Batteri Torslanda, ett försvarsområde med kanoner och allt, som förr låg just här. Idag är kanonerna borta – och platsen har blivit ett kanonläge att ladda batterierna på. Välkommen!

Parhus för livsnjutare

Här bjuds vi på fantastiskt fina parhus i bekväm bostadsrättsform. På 127 väldisponerade kvadratmetrar i två plan ryms såväl öppna sociala ytor som fullutrustat kök, tre sovrum och två badrum – men också praktiska godbitar som separat tvättstuga och carport. Självklart har varje hus en stor, härlig altan att njuta av. Här ryms både grillen och utemöblerna utan problem. Hälften av husen har också en mysig balkong på övervåningen.

Läge för en härligare vardag

En av de största fördelarna med Hjuvik är förstås närheten till vattnet. Här har du promenadavstånd till havet, och flera fina badplatser inom bekvämt cykelavstånd. Det samma gäller förskolor och skolor. Middagsmaten handlar du antingen på Torslanda Torg eller i Amhult –

 

 

Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

I Brf Batteriet kan du leva villaliv utan klassiska villabekymmer. Här bor du i ett bekvämt parhus om 127 kvm, i en nybyggd bostadsrätt som kräver minimalt med underhåll. Läs mer om bostäderna här!

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

Under åren har Hjuvik fyllt många olika funktioner: från militärområde till sommarstugeparadis till dagens superpopulära villaidyll. Att bo här är att ha nära till havet och naturen, men ändå ha all vardagsservice inom räckhåll – och dessutom har du bekväm pendling in till Göteborg.

Läs artikeln!
Varför välja Brf Batteriet?

Varför välja Brf Batteriet?

Härliga nybyggda parhus med maxad villakänsla, utan stor och tidskrävande tomt att ta tand om. Alltsammans på promenadavstånd från havet, och med smidig pendling till Göteborg. Det är bara några av anledningarna till att Brf Batteriet är ett kanonbra val för dig som vill njuta av huslivet.

Läs mer här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Batteriet

Vi svarar gärna på dina frågor!