Laster resultat

Försäljning pågår

Bullsta

Ett stenkast ifrån Västerås stadsliv hittar du den vackra och lugna stadsdelen Bullsta. Här planerar vi för ett nytt bostadsområde med flyttklara hus och hus- och tomtpaket där du har möjlighet att anpassa de interiöra valen efter din egen stil.

1 av 10

Nyckelinformation

Antal bostäder
12 villor
Upplåtelseform
Äganderätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Bullsta, 72592 Västerås. Se kartan på Google

grantoppar

Njut av villalivet i Bullsta

I Bullsta kan du njuta av villalivet lagom mycket på landet, samtidigt som du har Västerås stadsliv inom räckhåll. Här lever du med årstidernas växlingar och har alla möjligheter att njuta av naturen, en aktiv fritid och det goda livet! I Dingtuna finns flera förskolor och Dingtuna skola erbjuder undervisning från förskoleklass till årskurs 6. Bullsta har dessutom ett ypperligt pendlarläge, med såväl bra bil- och cykelvägar som tåg- och bussförbindelser till närliggande städer. 

Här kommer vi inom kort erbjuda flyttklara hus och hus- och tomtpaket av olika modeller där du har möjlighet att anpassa de interiöra valen efter din egen stil. 

Intresseanmälan

Byggs av:

  • Myresjöhus logo