Laster resultat
Kommande projekt

Brf Växthuset

Med ett utsökt läge på trevliga Umedalen planerar vi nu att bygga något alldeles extra. Ett kvarter med sex flerbostadshus byggda i trä, ett stort gemensamt växthus och massor av andra smarta lösningar till nytta både för dig och för vår miljö.

Antal bostäder
116 lägenheter
Säljstart
Våren 2021
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Inflyttning
Ej klart

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 63.842920,20.158901. Se kartan på Google

Ljuvliga lägenheter – för dig och för miljön

Att bo på Umedalen är att ha nära till bra kommunikationer in till stan samtidigt som du bor nära naturen, med både skogar och Umeälven inom räckhåll. Här finns fina motionsspår, sporthall, äventyrslekpark, gym och spa – och skulpturparken förstås. Du har skolor och förskolor på promenadavstånd – flera restauranger likaså. Både pizzeria för dagarna du inte ids laga mat, och en lite lyxigare fransk bistro när tillvaron förtjänar lite extra guldkant.

När kvarteret står klart kommer det att innehålla över hundra lägenheter. Från kvadratsmarta tvåor till rejäla femmor: här finns något för alla.

Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Växthuset

Vi svarar gärna på dina frågor!