Laster resultat

Kommande projekt

Fullerö

Mitt emellan stad och landsbygd, med bra pendlarläge, hittar du den nya växande stadsdelen Fullerö. Här planerar vi för ett nytt bostadsområde med både flyttklara hus och tomter med paketerade hus.

Hitta på sidan

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Tomter och flyttklara hus i fina Fullerö

I Fullerö får du det bästa av två världar - dels kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, dels är du aldrig långt ifrån storstadspulsen. Området ligger strax norr om Uppsala, och en bit söder om Storvreta. Här finns det du behöver för att få vardagspusslet att gå ihop, som närbutik och bensinstation men även en alldeles nybyggd förskola precis runt knuten. Fullerö har dessutom ett ypperligt pendlarläge, med såväl bra bil- och cykelvägar som tåg- och bussförbindelser till närliggande städer.

Här kommer vi inom kort erbjuda flyttklara hus och tomter med bygglovsbeviljade hus, samtliga av den populära modellen Smart 150. Husen passar utmärkt för en större barnfamilj som vill leva villalivet fullt ut och inte tumma på vare sig utrymme eller bekvämlighet. Planlösningen är modern med öppen planlösning för kök och vardagsrum på entréplan, medan du finner husets mer privata utrymmen på det övre våningsplanet.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Intresseanmälan

Om du är intresserad av att bygga hus på Fullerö är du varmt välkommen att läsa mer och göra en intresseanmälan hos Myresjöhus.