Laster resultat
Kommande projekt
Två flickor som blåser såpbublor i en grön miljö

Brf Fågelsången

Nya härliga bostäder mitt i mälaridyllen! Krägga utanför Bålsta har gått från ett slumrande sommarstugsområde till en självklar plats att bo och leva på.

Antal bostäder
Ca 30 parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
2022
Inflyttning
2024

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering 59.59724 latitud, 17.401572 longitud

Koordinater: 59.597240,17.401572. Se kartan på Google

kräggas område med stora tomter och hus liggandes utefter en sjö

Nästa kapitel för Krägga

Stugägarna blev permanta och de senaste åren har det byggts nya ståtliga villakvarter nere vid badplatsen. Här har man matchat upp miljöerna från Krägga Herrgård som bjuder in till livsnjutning året om och sätter lite guldkant på området oavsett om man bara passerar eller parkerar sig för en helkväll på restaurangen.

Nu är det dags för nästa kapitel i Kräggas historia då OBOS planerar för två nya bostadskvarter söder om Herrgården. Här bor du lugnt och skönt i en fantastiskt miljö där kvällspromenader vid skog och mälarstrand hör till vardagen - utan att du helt tappar kontakten till Stockholm. Visst, här är man bilburen, men med knappa kvarten till pendeltåget så ligger faktiskt storstan väl inom räckhåll. Vi vet och ska se till att värdet av att bo lite längre ut längs E18 inte bara ska kännas som en kompromiss. Du ska längta hem till Krägga helt enkelt. 

Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer? Fyll i formuläret och registrera ditt intresse här - så ser vi till att du får alla viktiga nyheter och deadlines.

Villkor

Oj, något gick fel när formuläret skickades in!

Försök gärna igen om en liten stund.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Personuppgiftspolicy och Användarvillkor gäller.

Kontakta oss för mer information om Brf Fågelsången

Vi svarar gärna på dina frågor!

Till toppen