Hoppa till innehåll

Brf Roslagsporten

Bostadsköpsmodeller

Deläga
Till salu

Nya kvarter växer fram i Täby med fokus på hållbarhet. Välj mellan välplanerade ettor och större sexrummare – alla med solig balkong, terrass eller uteplats. Just nu får du avgiftsfritt i 12 månader. För mer information kontakta mäklare.

Projektdetaljer

  • Västra Roslags Näsby, Täby
  • Planerad inflyttning från Kvartal 3 2025

  • 47 lediga bostäder
  • Boarea från 36 m2 – 118 m2
  • Pris från 2 495 000 kr
  • Bostadsrätt

Visning

  • Söndag 10 december kl. 11:00-11:45
  • Söndag 17 december kl. 11:00-11:45
  • Onsdag 27 december kl. 17:00-17:30

Adress:

Visningsbod på Gamla Norrtäljevägen 100, Västra Roslags NäsbySe karta på Google
Kontakta fastighetsmäklaren

Få räntegaranti och 12 månader avgiftsfritt

Just bjuder vi på månadsavgiften hela första året när du tecknar ett förhandsavtal (gäller ett begränsat antal kunder). Vi täcker även en del av föreningens räntekostnad i upp till 4 år från inflytt. Kontakta våra mäklare för mer information!

Utforska området runt Brf Roslagsporten

Läser in

Visionsbild: Kök i designlinje ”Höst” med linnebeige slät lucka, grå bänkskiva i stenmaterial samt rostfria beslag.

Nya och innovativa kvarter växer fram

Spännande arkitektur, grönskande tak, parker och öppna platser där folk kan träffas och umgås – det kommer du att möta när västra Roslags Näsby står klart. Bebyggelsen har smarta lösningar som minimerar klimat- och miljöpåverkan – och det ska vara lika enkelt som självklart att leva på ett hållbart sätt här!

Lägenheter med mycket ljusinsläpp

I Brf Roslagsporten planerar vi för 60 ljusa och välplanerade lägenheter, från den välplanerade ettan till större sexrummare. De flesta blir genomgående med fönster i två väderstreck och några med uthyrningsdel. Alla bostäder har härliga balkonger, uteplatser eller terrasser som blickar ut mot söder eller mot gården.

Husen är uppdelade i olika volymer med varierande material såsom trä, betong, tegel och plåt. Kvarteret har ett grönt fokus med en inbjudande innergård med plats att umgås för både stora och små, och gröna solcellstak. Har du bil parkerar du smidigt i ett gemensamt garage som är beläget under huset som delas med grannfastigheten.

En levande och energifylld stadsmiljö

I västra Roslags Näsby ska totalt cirka 1400 bostäder byggas, från flerbostadshus till radhus och studentbostäder. Vid stationen planeras för en femton våningar hög studentskrapa. Penthouses och townhouses är några andra inslag i den innovativa stadsmiljön.

Flera av byggnaderna som ligger utmed gångstråk och intill torg har reserverat sina bottenvåningar för olika typer av verksamheter som till exempel förkola, butiker och kontor. Dessutom planeras det för trygghetsbostäder i området. Vill du läsa mer om Roslags Näsby läs artikeln Livet runt Roslagsporten.

Med fokus på hållbarhet

I det nya området strävar man efter att begränsa biltrafiken och göra det enkelt att cykla och promenera. Här bor du i ett av Täbys bästa kollektivtrafiklägen, bara ett stenkast från Roslagsbanan. En ny bro har byggts över spåren som kopplar samman området med den befintliga bebyggelsen i Roslags Näsby.

Bildet til Youtube-video

Se gärna vår visionsfilm av en 5 rum och kök på 118 kvm. Här ger vi dig en bild av hur bostaden kommer att se ut och upplevas! Avvikelser mot verkligheten förekommer då den är digitalt framställd i ett tidigt skede.

Bildet til Youtube-video

Vilken stil är du?

I Brf Roslagsporten har vi tagit fram tre designlinjer. De olika linjerna skiljer sig åt i färgskala och känsla men samtliga har hämtat inspiration från skandinavisk design med lugna, jordnära kulörer.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Innan du skickar in formuläret måste du ha läst och tagit del av integritetspolicyn.

Kontakta oss

Portrettbilde av Linus Wallinder

Linus Wallinder

Fastighetsmäklare072-188 90 00Epost
Portrettbilde av Jonas Tillman

Jonas Tillman

Fastighetsmäklare070 715 57 80Epost