Laster resultat

Kommande projekt

Brf Månstenen

I Täby Park planerar vi för Brf Månstenen med 35 lägenheter, i varierande storlek, alla med genomtänkta planlösningar och egen härlig balkong eller uteplats. Huset ligger på bästa läge i kvarteret, mitt mellan två parker.

Visionsbild. Avvikelser kan förekomma.

1 av 5

Nyckelinformation

Antal bostäder
ca 35
Bostadstyp
Lägenheter
Storlek
2-4 rok
Inflyttning
Preliminärt Q4 2026
Säljstart
Preliminärt Q3 2024
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.442590,18.085540. Se kartan på Google

Välplanerade lägenheter på bästa läge i populära Täby Park!

På det som tidigare var en galoppbana i Täby växer en ny grön och hållbar stadsdel fram. Täby Park har redan 3000 invånare och kvarterna blir fler. Det är inte konstigt att området är populärt då Täby Park är på väg att bli en av Storstockholms grönaste och rörligaste stadskvarter. Direkt utanför dörren finns stora grönytor med motionsspår, beachvolley, cykelcross och utegym.
Bara några minuter bort finns även Roslagsbanan som snabbt tar dig in till stan. Täby centrum, med sin stora galleria, är inte heller långt bort och här kan du hitta allt du behöver för att få vardagen att gå ihop.
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Månstenen

Vi svarar gärna på dina frågor!