stora balkonger med mycket växter

Livet i Brf Strandvägen

I Brf Strandvägen kan du leva och bo funktionellt och vackert. En smart insida med hållbara materialval och en utsida med lummig innergård och närhet till natur och citypuls.

Som boende i Brf Strandvägen är det lätt att trivas. I första etappen hittar du lägenheter på 1-7 rum och kök, samtliga med balkong. Längst upp i huset, under det branta sadeltaket, ryms ataljélägenheter i etagé som blir något utöver det vanliga. Alla planlösningar är effektiva och funktionella med materialval som bara blir vackrare med tiden. Från trapphuset går hissen direkt ner till parkeringsgaraget under mark där du även hittar lägenhetsförråd och cykelförvaring. För oss på OBOS är det en självklarhet att bygga hållbart med energieffektivitet i fokus. 

En grön urban oas

På innergården hittar du kvarterets prunkande hjärta och självklara mötesplats. Här, dolt från omvärlden, kan du som bor i kvarteret koppla av, odla, leka och njuta av livet tillsammans med familj och grannar. I de södra delarna av gården anläggs lekytor för kvarterets barn, medan den norra delen rymmer odlingsplatser och ett orangeri. Växtligheten på gården har valts med omsorg för att locka till sig bin och fjärilar och visa på årstidernas växlingar. Genom att kombinera utomhusbelysning och grönska blir innergården en oas som är vacker året om.

Planlösning 2 ROK Lgh 8-1202

Planlösning 2 ROK Lgh 8-1202

En luftig och ljus tvåa med dubbla balkonger gör att den här lägenheten känns extra rymlig. Sovrummet har gott om förvaring i form av skjutgarderob. I badrummet får du en smidig kombimaskin.

Planlösning 4 ROK Lgh 8-1201

Planlösning 4 ROK Lgh 8-1201

En spännande fyra där kök och sällskapsytor utgör bostadens hjärta. Här får du två balkonger i två olika väderstreck, badrum plus gästtoalett och en hall med gott om förvaring.

Närservice 

Sollentuna C med ca 85 butiker och restauranger Foodcort.

Sport och natur 

2 badplatser i närheten (Edsviken). Väsjöbacken med alpin skidanläggning och även en hoppbacke. Sollentunavallen (friidrott, två bollplaner, två ishallar, skatepark och pumptrackbana.

Utbildning

Vittraskolan ligger 5 min från Sollentuna station f- årskull 9. Sofielundsskolan F- 9- skola.

Kommunikation 

15 min med pendeltåg till Stockholm C. 10 min med bil till Stockholm C

Är du intresserad av Brf Strandvägen?

Är du intresserad av Brf Strandvägen?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!