Laster resultat

1 av 13

Bostad Gärdesvägen 1C

Pris

Pris:

7 595 000 kr

Kontakta mäklare för mer information om bostaden.

Månadsavgift: 7 976 kr

Månadsavgift till bostadsrättsföreningen för den andelen som du äger.

Välkommen till Gärdesvägen 1C. Townhouse i tre plan med fem rum och kök. Ett boende utöver det vanliga! Bostaden är inredd i vår designstil Sommar – här utgår färgskalan från vitt vilket ger dig stor frihet att lägga till dina komplementfärger som är dina favoriter.

Vita målade väggar och naturfärgad ekparkett, mattlackad.

Bostaden har en boarea om ca 142 kvm som följs upp med en takterrass på ca 13 kvm. Utöver bostadens generösa ytor och takterrass, finns ca 25 kvm upplåten mark.

Entréplan: Genom bostadens egna ingång välkomnas du av en entré med klinkergolv i vigrå nyans (30x30 cm) och skjutdörrsgarderob. Detta följs upp med hall där du finner förråd med städskåp. På entréplan finns ett av bostadens två våtutrymmen med badkar, tvättmaskin och torktumlare.

Den moderna och genomtänkta planlösning med köket och vardagsrummet i öppen lösning skapar en rymlig och luftig känsla. Kök från Vedum i vitt med vit bänkskiva av natursten, rostfria vitvaror – hel kyl och frys, induktionshäll och högskåp med ugn – allt från Electrolux. Från köket/vardagsrummet finner du utgången till uteplatsen.

Plan 2: Tre sovrum. Det större sovrummen har en charmig fransk balkong samt klädkammare. Helkaklat WC/duschrum.

Plan 3: Högst upp i bostaden välkomnas du av ett rymligt sovrum med direkt utgång till husets terrass. Sovrummet är ca 18 kvm stort med klädkammare, eget förråd och stora fönsterpartier. 

Detta moderna och stilfulla hus har en spännande arkitektur och genomtänkta designval som präglas av naturmaterial. Huset är placerat längs östra sidan av Strandvägens innergård med orangeri och odlingsmöjligheter och mot Edsvikens charmiga och lugna villaområde. Bara ett par minuter från det glittrande vattnet. Någon minuts promenad till Sollentuna centrum och pendeltåg/bussar. 

Garage kan hyras av Brf Strandvägen i Edsviken 4.

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Varmt välkommen på visning i vår visningslägenhet (som vi delar tillsammans med grannföreningen Brf Strandvägen). Vänligen anmäl dig till SkandiaMäklarna vid intresse.

Edsviksvägen 12, Sollentuna. Se kartan på Google

Kontakta oss för mer information om Bostad Gärdesvägen 1C

Vi svarar gärna på dina frågor!