Laster resultat

1 av 10

Bostad Kungsvägen 6C

Pris

Pris:

9 295 000 kr

Kontakta mäklare för mer information om bostaden.

Månadsavgift: 7 864 kr

Månadsavgift till bostadsrättsföreningen för den andelen som du äger.

Välkommen till ett unikt townhouse i närhet till Edsvikens villaområde. Adress Kungsvägen 6C. Ett boende i tre plan med egen ingång. Sex rum och kök. Designlinje Höst som går i jordiga toner.

Bostaden har en boarea på ca 140 kvm som följs upp med en stor och härlig takterrass på hela ca 24 kvadratmeter mot Edsvikens villaområde. Utöver bostadens generösa ytor och takterrass, omges bostaden av ca 45 kvm upplåten mark.

Entréplan: Här välkomnas du av en entré med klinkergolv (30x30 cm) som följs upp med en rymlig hall. Skjutdörrsgarderob samt städskåp. Ett av bostadens två våtutrymmen med badkar, tvättmaskin och torktumlare.

Entréplanets moderna och genomtänkta planlösning ger fantastiskt öppna och sociala ytor tillsammans med den imponerande takhöjden på drygt 3,5 meter. Här ligger köket och vardagsrummet i anslutning till varandra. Linnebeige kök från Vedum med bänkskivor i natursten, rostfria vitvaror, hel kyl och frys, induktionshäll och högskåp med ugn och micro.

Plan 2: Trappan från entréplan för dig vidare till bostadens andra plan. Här finns vardagsrum/allrum och tre sovrum samt duschrum.

Plan 3: Här välkomnas du av ett vardagsrum med en takhöjd på hela 3 meter. Utgång till takterrass. Från den stora takterrassen har du trevlig utsikt mot Edsvikens charmiga villaområde. Bostadens tredje plan har även ett förråd med fönster.

Detta moderna och stilfulla hus har en spännande arkitektur och genomtänkta designval som präglas av naturmaterial. Verkligen en bostad utöver det vanliga. Huset är placerat längs östra sidan av Strandvägens innergård med orangeri och odlingsmöjligheter och mot Edsvikens charmiga och lugna villaområde. Bara ett par minuter från det glittrande vattnet och någon minuts promenad till Sollentuna centrum och pendeltåg/bussar.

Garageplats kan hyras av Brf Strandvägen i Edsviken 4.

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Varmt välkommen på visning i vår visningslägenhet (som vi delar tillsammans med grannföreningen Brf Strandvägen). Vänligen anmäl dig till SkandiaMäklarna vid intresse.

Edsviksvägen 12, Sollentuna. Se kartan på Google

Kontakta oss för mer information om Bostad Kungsvägen 6C

Vi svarar gärna på dina frågor!