Laster resultat

1 av 10

Bostad Kungsvägen 4D

Pris

Pris:

8 595 000 kr

Kontakta mäklare för mer information om bostaden.

Månadsavgift: 7 976 kr

Månadsavgift till bostadsrättsföreningen för den andelen som du äger.

Välkommen till Kungsvägen 4D, ett boende utöver det vanliga. Townhouse med fem rum och kök. Njut av denna bostad med egen ingång, terrass och upplåten mark. Inredd i vår designstil Höst som går i jordiga beige toner. Vitlaserad ekparkett och väggar i varm gråbeige nyans.

Bostaden har en boarea på ca 142 kvm som följs upp med en takterrass på ca 13 kvm. Från bostadens entréplan finner du utgången till den stora uteplatsen, ca 50 kvm, i skyddat läge. 

Entréplan: Genom bostadens egna igång välkomnas du av trivsam entrédel med klinkergolv (30x30cm) som följs upp med en rymlig hall. Här finner du bra förvaringsmöjligheter med en stor skjutdörrsgarderob samt ett enskilt förråd med städskåp. Ett av bostadens två våtutrymmen med badkar, tvättmaskin och torktumlare.

Entréplanets moderna och genomtänkta planlösning ger fantastiskt öppna och sociala ytor tillsammans med den imponerande takhöjden på drygt 3 meter. Här ligger köket och vardagsrummet som skapar fina sällskapsutrymmen ihop med uteplatsen. Kök från Vedum med bl a bänkskiva i natursten, rostfria vitvaror och induktionshäll. Från köket och vardagsrummet finner du utgången till den härliga och stora uteplatsen.

Plan 2: Trappan från entréplan för dig vidare till bostadens andra plan. Här möts du av en rymlig hall som ansluter till tre av bostadens sovrum och duschrum. Ett av sovrummen har en charmig fransk balkong samt direkt ingång till klädkammaren.  

Plan 3: Välkommen högst upp! Avskilt stort sovrum med direkt utgång till husets magiska terrass i skyddat läge. Sovrummet är ca 18 kvm med klädkammare och stora fönsterpartier. Även bostadens förråd är placerat här.

Detta moderna och stilfulla hus har en spännande arkitektur och genomtänkta designval som präglas av naturmaterial. En bostad utöver det vanliga. Huset är placerat längs östra sidan av Strandvägens innergård med orangeri och odlingsmöjligheter och mot Edsvikens charmiga och lugna villaområde. Bara ett par minuter från det glittrande vattnet. Någon minuts promenad till Sollentuna centrum och pendeltåg/bussar. 

Garage kan hyras av Brf Strandvägen i Edsviken 4.

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Varmt välkommen på visning i vår visningslägenhet (som vi delar tillsammans med grannföreningen Brf Strandvägen). Vänligen anmäl dig till SkandiaMäklarna vid intresse.

Edsviksvägen 12, Sollentuna. Se kartan på Google

Kontakta oss för mer information om Bostad Kungsvägen 4D

Vi svarar gärna på dina frågor!