Laster resultat

1 av 10

Bostad Kungsvägen 4B

Pris

Pris:

8 895 000 kr

Kontakta mäklare för mer information om bostaden.

Månadsavgift: 7 864 kr

Månadsavgift till bostadsrättsföreningen för den andelen som du äger.

Välkommen till denna fantastiska bostad på Kungsvägen 4B. Ett stiligt townhouse med sex rum och kök. Egen ingång och tre härliga plan. Inredningen är i vår designlinje Höst som går i jordiga toner. Vitlaserad ekparkett och väggar målade i gråbeige nyans.

Bostaden har en boarea på ca 140 kvm som följs upp med en stor och härlig takterrass på hela ca 24 kvm mot Edsvikens villaområde. Utöver bostadens generösa ytor och takterrass, omringas bostaden av ca 52 kvm upplåten mark. Från bostadens entréplan finner du utgången till den stora uteplatsen.

Entréplan: Här välkomnas du av en entrédel med praktiskt klinkergolv. Entrén följs upp med en rymlig hall. Här finner du bra förvaringsmöjligheter med en stor skjutdörrsgarderob med städskåp. Ett av bostadens två våtutrymmen med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Möjligt med tillval för badkar.

Entréplanets moderna och genomtänkta planlösning ger fantastiskt öppna och sociala ytor tillsammans med den imponerande takhöjden på närmare 3,6 meter. Här ligger köket och vardagsrummet i anslutning till varandra. Kök från Vedum med linnebeige släta luckor med bl a bänkskivor i natursten, rostfria vitvaror, hel kyl och frys, induktionshäll och högskåp med ugn och micro.

Plan 2: Trappan från entréplan för dig vidare till våning två. Här möts du av en rymlig hall samt ett vardagsrum. På detta våningsplan ligger bostadens tre sovrum samt bostadens andra duschrum. 

Plan 3: Högst upp i bostaden finner du ett vardagsrum i hörnläge med direkt utgång till husets magiska terrass. Detta våningsplan har en takhöjd på hela 3 meter. Förråd med fönster. Från den stora takterrassen har du en trevlig utsikt mot Edsvikens charmiga villaområde.  

Detta moderna och stilfulla hus har en spännande arkitektur och genomtänkta designval som präglas av naturmaterial.

En bostad utöver det vanliga. Huset är placerat mot Edsvikens charmiga och lugna villaområde. Bara ett par minuter från det glittrande vattnet. Någon minuts promenad till Sollentuna centrum och pendeltåg/bussar. 

Garageplats kan hyras av Brf Strandvägen i Edsviken 4. 

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Varmt välkommen på visning i vår visningslägenhet (som vi delar tillsammans med grannföreningen Brf Strandvägen). Vänligen anmäl dig till SkandiaMäklarna vid intresse.

Edsviksvägen 12, Sollentuna. Se kartan på Google

Kontakta oss för mer information om Bostad Kungsvägen 4B

Vi svarar gärna på dina frågor!