Edsviken – ett riktigt guldläge!

Edsviken har en lång historia av kungligheter, mat och kultur. På en liten höjd med vacker utsikt över viken lät proviantmästaren Henrik Olofsson uppföra Edsbergs gård redan år 1630. Hit kom celebra gäster som drottning Kristina, kung Karl XI och änkedrottningen Hedvig Eleonora. 1760 ersattes trähuset av ett gediget hus i sten, Edsviks slott, som fortfarande är navet i samhället.

Vårt kvarter, Brf Kungsvägen

Idag är området ett levande samhälle med en trivsam och lummig blandning av villor, småhus och flerbostadshus. Här, bara ett par minuter från den glittrande Edsviken, planerar vi att uppföra Brf Kungsvägen i Edsviken med 12 unika bostäder. I kvarteret ryms också byggstartade Brf Strandvägen som består av 115 bostadsrätter.

Ett bättre läge får man leta efter

Edsviken ligger i Sollentuna kommun, strax norr om Stockholm. I kommunen finns det gott om för- och grundskolor, både i kommunal och privat regi. En kort promenad från Brf Kungsvägen ligger Sollentuna centrum som erbjuder ett stort utbud av shopping, service, restauranger och kulturupplevelser. För den som vill ha ett aktivt friluftsliv finns mycket att välja på. Runt hela Edsviken ligger fantastiska cykel- och löpvägar med badplatser och båtbryggor. I närområdet finns även sim- och sporthall samt möjlighet att spela bowling, golf, tennis, squash eller badminton. Från Brf Kungsvägen promenerar du snabbt till pendeltåg och bussar – du är inne i Stockholm city på 17 minuter. Är du bilburen tar du dig enkelt ut på E4:an och E18 och vidare till Stockholm eller Arlanda flygplats.

Är du intresserad av Kungsvägen?

Är du intresserad av Kungsvägen?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!