Laster resultat
Försäljning pågår

Nu byggstartar Brf Strandvägen! Inflyttningen planeras till hösten 2023, gör en intresseanmälan om du är intresserad av att köpa en av bostäderna.

Brf Strandvägen i Edsviken

I hörnet av Edsviksvägen/ Kungsvägen ligger vårt fina projekt Brf Strandvägen i Edsviken. Här uppför vi ett helt nytt kvarter, byggt runt en grön innergård. Lägenheter är ljusa och välplanerade med spännande planlösningar. Stora takkupor, öppen planlösning och generös takhöjd gör dessa till boenden till något extra. Dessutom planeras garage med direkthiss upp till trapphusen. Välkommen till det goda livet.

Antal lediga bostäder
47
Bostadstyp
Lägenhet
Pris från
2 050 000 kr
Boköpmodeller
Deläga
Storlek (Boarea)
31–167 m²
Inflyttning
Från höst 2023
Ägandeform
Bostadsrätt
  • Deläga

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Detta händer nu

Visning

Visningar för bokade sällskap hålls på Skandiamäklarnas kontor i Sollentuna. 

Boka din privata visning med mäklare Christopher Wermin. Tel: 070-696 51 52. E-post: christopher.wermin@skandiamaklarna.se

Visningscenter:
Skandiamäklarnas kontor, 191 40 191 40. Se kartan på Google

Nu byggstartar vi!

Äntligen kan vi börja bygga våra fina bostäder i Brf Strandvägen - projektet som snabbt har blivit väldigt populärt och omtyckt av många Sollentunabor. Inflyttningen är planerad från hösten 2023 och det finns fortfarande flera trivsamma lägenheter kvar – kontakta SkandiaMäklarna så hjälper de dig att hitta din drömbostad!

Köp bostad med Deläga

I Brf Strandvägen i Edsviken är det möjligt att köpa via vår boköpmodell Deläga. När du köper din bostad med OBOS Deläga börjar du med att äga minst hälften av hemmet själv, resten hyr du av oss. Du kan välja att köpa 50, 60, 70, 80 eller 90% av bostaden, medan OBOS behåller ägarandelen av den del av bostaden du inte köper.

Läs mer om Deläga här

Kontakta mäklare för mer information om vad Deläga innebär i Brf Strandvägen i Edsviken.

Brf Strandvägen i Edsviken har 47 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Strandvägen i Edsviken

  • 47 en- till sjurumsbostäder
  • Från 2 050 000 kr till 8 950 000 kr
  • Inflyttning: Från höst 2023
  • Köp nu till fast pris!
  • Deläga

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.425826,17.954731. Se kartan på Google

Guldläge i Edsviken

Brf Strandvägen är inspirerat av den moderna trädgårdsstaden. Här blandas små och stora lägenheter som passar olika behov. Totalt kommer kvarteret att rymma 115 bostäder runt en gemensam grön innergården med orangeri och odlingsmöjligheter samt 12 bostäder i sk. townhouse (Brf Kungsvägen i Edsviken säljstartas separat). Lägenheter på 1-8 rum och kök i Edsviken med bra solmöjligheter och lugnt läge mot Strandvägen. 

Nära både natur och citypuls

Edsviken ligger i Sollentuna kommun som är rankad som en av Sveriges bästa kommuner att bo i. I kommunen finns det gott om för- och grundskolor, både i kommunal och privat regi. En kort promenad från Brf Strandvägen hittar du Sollentuna centrum som erbjuder ett stort utbud av shopping, service, restauranger och kulturupplevelser. För den som vill ha ett aktivt friluftsliv finns mycket att välja på. Runt hela Edsviken ligger fantastiska cykel- och löpvägar med badplatser och båtbryggor. Från Brf Strandvägen promenerar du snabbt till pendeltåg och bussar och  är inne i Stockholm city på 17 minuter.

Livet i Brf Strandvägen

Livet i Brf Strandvägen

I Brf Strandvägen kan du leva och bo funktionellt och vackert. En smart insida med hållbara materialval och en utsida med lummig innergård och närhet till natur och citypuls. Välkommen in!

Läs mer om bostäderna
Vårt kvarter

Vårt kvarter

Bostäderna i Brf Strandvägen är ritade av arkitektkontoret Semrén & Månsson. Deras vision har varit att skapa ljusa och moderna lägenheter där traditionella uttryck blandas med nutida detaljer. De putsade fasaderna reser sig stolt från gatan och smyckas med väldetaljerade glaspartier och stora luftiga takkupor. Kvarteret blir vackert och tidlöst med stora grönskande ytor.

Designlinjer

Designlinjer

I Brf Strandvägen har vi tagit fram tre kostnadsneutrala designlinjer exklusivt för det här projektet. Vi har valt att kalla dem Sommar, Vinter och Höst. De olika linjerna skiljer sig åt i färgskala och känsla men samtliga har hämtat inspiration från skandinavisk design med lugna, jordnära kulörer.

Upptäck Brf Kungsvägen

Upptäck Brf Kungsvägen

Granne med Brf Strandvägen stoltserar Brf Kungsvägen inom kort. Ett mysigt kvarter som kommer att bestå av 12 fina bostadsrätter. Townhouses i tre plan med egen ingång. Läs mer om projektet här!

Till Brf Kungsvägen
Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt är en populär boendeform som också är en klassisk, svensk sådan från 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs om att bo i bostadsrätt

Köp bostad med OBOS Deläga

Vi vill att alla ska få chans att uppleva tryggheten i att äga sin egen bostad, och OBOS Deläga är ett sätt att göra det möjligt för fler. När du köper din bostad med OBOS Deläga börjar du med att äga minst hälften av hemmet själv, resten hyr du av oss.

Lär känna OBOS Deläga
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Strandvägen i Edsviken

Vi svarar gärna på dina frågor!