Laster resultat

Kommande projekt

Östra Margretelund

Här bor du mitt i naturen med björkar, blåbärsris och herr kantarell som närmsta granne. Välj själv vilken boendeform som passar dig bäst, här bygger vi bostadsrätter i form av parhus och radhus samt friliggande villor med äganderätt.

Hitta på sidan

1 av 4

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Tråsättravägen, Åkersberga. Se kartan på Google

Välkommen till Valsjöskogen

Tänk dig att öppna dörren och känna den fria och äventyrliga skogsdoften. Ta på stövlarna och gå direkt ut i naturen, bygga en koja med barnen, låta hunden springa fritt mellan träden och kanske hitta ett nytt svampställe? Det är Valsjöskogen.

Livet i Valsjöskogen

Hur mycket man än älskar naturen, behövs ändå vissa bekvämligheter för att få ihop vardagen. Alltså planeras även utökade kommunikationsförbindelser, ny förskola, lekplats samt ett lokalt torg. Ditt drömliv är äntligen inom räckhåll!

Nära till det du behöver i din vardag

Matbutiker, förskolor och skolor: här har du all service du behöver i din vardag inom räckhåll. Jobbar någon i familjen i Stockholm tar det cirka 35 minuter in till city med bil. Föredrar du att åka kollektivt går det också fint – till exempel tar resan från Åkersberga Station till Stockholm Östra 35–40 minuter.

Projekt i Valsjöskogen

Här hittar du våra projekt i området. Klicka vidare för att läsa mer och anmäla ditt intresse, så håller vi dig uppdaterad med det senaste om projekten.