Laster resultat
Slutsålt
Blandad exteriör brf valsjöskogen som obos bygger i åkersberga, margretelund

Brf Valsjöskogen

Längtar du efter ett lite friare liv? Ett naturnära hem där barnen kan släppa skärmarna och istället leka i skogen eller bada i havet? Då har du kommit rätt. Här i Margretelund, utanför Åkersberga, planerar vi nu för nya rad- och parhus i tre olika storlekar – alla med härliga altaner såklart.

Nyckelinformation

Ägandeform
Bostadsrätt
Typ av bostäder
Rad- och parhus
Antal bostäder
30 st
Storlekar
107 - 137 m²
Inflyttning
Hösten 2021

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Tråsättravägen, Åkersberga, Margretelund. Se kartan på Google

En man och en kvinna som är ute på promenad

Flytta in mitt i naturen

Börjar du tröttna på att inte kunna grilla när du vill, att familjens badutflykter blir ett helt projekt –  och att ta söndagspromenaderna bland bilar och betong? Kanske längtar du efter att odla dina egna tomater? Att ta ett spontant kvällsdop – eller att bara dra på dig löparskorna och springa direkt ut i naturen? Då är du välkommen hit!

Husdrömmen inom räckhåll

Brf Valsjöskogen bjuder på nybyggda radhus och parhus i tre olika storlekar, alla med härliga sociala ytor och gott om plats för familjens privata liv i 3-5 sovrum, men också med plats för en arbetsplats, för dig som vill – eller behöver – jobba hemifrån då och då. Dessutom får alla hus stora, fina altaner och en egen liten trädgård att njuta av. Oavsett vilket hus du väljer får du ett prisvärt hem i superbekväm bostadsrättsform

Allt du behöver i din vardag likaså

Att du bor granne med naturen, betyder inte att du är flera mil från civilisationen. Skola och förskola finns på promenadavstånd och det är nära till Margretelunds centrum med vardagservice som apotek, vårdcentral och matbutik. Jobbar någon i familjen i Stockholm tar bilresan in till city en dryg halvtimme, och vill du åka kollektivt tar resan från Åkersberga Station till Stockholm Östra 35–40 minuter, till exempel. Vardagspusslat och klart!

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Valsjöskogen och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

I Valsjöskogen bygger vi tre olika husmodeller som påminner om varandra. Här kan du läsa mer om respektive hus.

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

Brf Valsjöskogen är ett nytt bostadsområde strax öster om Åkersberga, som kommer att växa fram helt i harmoni med den redan befintliga naturen.

Läs artikeln!
Varför välja Valsjöskogen?

Varför välja Valsjöskogen?

Bostäder som passar alla, i ett nytt idylliskt område som samspelar med den kringliggande naturen. Här kan barnen slita sig från skärmarna och istället leka i skogen eller bada i sjöarna.

Läs mer här!