kök i grått

Trivsel i två plan

Våra bostäder får en härlig uteplats med trädäck och en carport i anslutning till bostaden. Den flexibla planlösningen erbjuder 2, 3 eller 4 sovrum och två helkaklade badrum som standard.

Våra parhus på 105 kvm är en av våra mest omtyckta hustyper, som vi har byggt på många ställen runt om i landet. Kanske är det tack vare den smarta och praktiska planlösningen som så många familjer valt denna hustyp som sitt hem.

Plats för umgänge

Innanför entrén möts du av en välkomnande hall med plats att hänga av ytterkläderna. Från hallen går trappan upp till övre planet och under trappan finns ett praktiskt förrådsutrymme. På bottenvåningen ligger också ett välplanerat kök och ett helkaklat badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck. Takhöjden på 2,50 meter gör att rummen känns luftiga och rymliga. Fönstersättningen, som gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden, bidrar också till ljus och rymd.

Flexibel planlösning

På övervåningen kan du välja mellan två till fyra sovrum. Vad sägs till exempel om ett lyxigt master bedroom på 18 kvm med en rymlig skjutdörrsgarderob? Oavsett vilket alternativ du väljer har du dessutom möjlighet att öppna upp ett rum mot trappan och på så sätt få ett luftigt allrum. På övre plan finns också ett helkaklat badrum med badkar för sköna, avkopplande stunder.

Parhus med egen carport

Parhus med egen carport

Brf Koltrasten blir ett mysigt parhusområde, där varje bostad är på 105 kvadratmeter i två plan. Alla bostäder har förråd, uteplats med trädäck och en generös trädgård med gräsmatta. Till alla bostäder ingår en praktisk carport och alla bostäder har plats för 2 bilar i direkt anslutning till bostaden. Här finns bostäder som passar för såväl barnfamiljen som värdesätter trygga lekytor, som för den som söker en praktisk bostad med minimal skötsel.

Nyfiken på att titta in i bostaden?

Nyfiken på att titta in i bostaden?

Här kan du till exempel besöka det härliga vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck. Välkommen in!

Gå virtuell visning
Är du intresserad av Brf Koltrasten?

Är du intresserad av Brf Koltrasten?

Gå till projektet för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!