Laster resultat
Slutsålt

Brf Koltrasten

Nu planerar vi för 22 bostäder i parhusform på 105 kvm med stora trädgårdar och uteplatser. Bostäderna kommer att ligga i natursköna Margretelund med närhet till härlig natur, sjöar och havet. Mataffär och skolor finns i närområdet. Centralorten Åkersberga med all tänkbar service ligger endast ca 10 minuter bort.

Nyckelinformation

Antal bostäder
22 parhus
Upplåtelseform
Parhus
Säljstart
9 juni 2021
Inflyttning
Sommar 2023

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.471580,18.355816. Se kartan på Google

veranda med trädäck

Läge för en bekväm varda

Valsjöskogen är ett bostads- och naturområde i Margretelund ca 3 kilometer öster om centrala Åkersberga. Området ligger inbäddat mellan härliga naturområden med skog, sjöar och närhet till havet, vilket skapar en trygg och ombonad känsla. Österåker är en skärgårdskommun med lång kuststräcka där det finns många utflyktsmål och härliga öar att upptäcka. 

Brf Koltrasten - nära till det mesta

Det attraktiva läget mellan natur och hav attraherar såväl unga som gamla, den perfekta kombinationen med lugn och ro men med service inom räckhåll. Kring Valsjöskogen finns bra möjligheter till rekreation och utövande av fritidsaktiviteter genom närhet till natur, vackra promenadstråk och salta bad. Här bor du på bekvämt avstånd till både Margretelunds centrum med service som apotek och livsmedelsbutik och Åkersberga med ett större och mer omfattande serviceutbud. Du får dessutom nära till även skola, förskola och gymnasium.

Med Roslagsbanan från Åkersberga station är du aldrig långt bort från storstadslivet, du når Stockholm på bara 30 minuter. Det går även direktbussar till centrala Stockholm från Åkersberga.

Trivsel på två plan

Trivsel på två plan

Här kan du läsa mer om våra flexibla planlösningar som erbjuder 2, 3 eller 4 sovrum och två helkaklade badrum som standard. Vad du än väljer så finns det något för alla smaker.

Läs mer om bostäderna
Brf Koltrasten - Trygg Brf

Brf Koltrasten - Trygg Brf

Ett bostadsköp är i många fall en av de största affärerna du gör i livet. Därför är det viktigt att du kan göra köpet i lugn och ro under trygga former. För att hjälpa dig med det är vi en del av ett nytt branschinitiativ för att skapa tryggare bostadsrättsföreningar. Vi är en av sju bostadsutvecklare som har gått samman för att ta fram kvalitetsmärkningen ”Trygg bostadsrättsmarknad”. Detta gör vi för att stärka dina möjligheter att göra ett bra och tryggt köp som grundar sig på relevant information.

Läs mer om Trygg Brf