Laster resultat
Slutsålt

Brf Bofinken

Nu uppför vi 26 bostäder i parhusform på 105 kvm med stora trädgårdar och uteplatser i västerläge. Bostäderna kommer att ligga i natursköna Margretelund med närhet till härlig natur, sjöar och havet. Mataffär och skolor finns i närområdet. Centralorten Åkersberga med all tänkbar service ligger endast ca 10 minuter bort.

Antal bostäder
26
Säljstart
Försäljning pågår!
Inflyttning
Hösten 2022

Projektet är slutsålt

Projektet är slutsålt.

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.471580,18.355816. Se kartan på Google

veranda med trätrall

Läge för en bekväm vardag

Valsjöskogen är ett bostads- och naturområde i Margretelund ca 3 kilometer öster om centrala Åkersberga. Området ligger inbäddat mellan härliga naturområden med skog, sjöar och närhet till havet, vilket skapar en trygg och ombonad känsla. Österåker är en skärgårdskommun med lång kuststräcka där det finns många utflyktsmål och härliga öar att upptäcka. 

Brf Bofinken – nära till det mesta

Det attraktiva läget mellan natur och hav attraherar såväl unga som gamla, den perfekta kombinationen med lugn och ro men med service inom räckhåll. Kring Valsjöskogen finns bra möjligheter till rekreation och utövande av fritidsaktiviteter genom närhet till natur, vackra promenadstråk och salta bad. Här bor du på bekvämt avstånd till både Margretelunds centrum med service som apotek och livsmedelsbutik och Åkersberga med ett större och mer omfattande serviceutbud. Du får dessutom nära till även skola, förskola och gymnasium.

Med Roslagsbanan från Åkersberga station är du aldrig långt bort från storstadslivet, du når Stockholm på bara 30 minuter. Det går även direktbussar till centrala Stockholm från Åkersberga.

kvarter med parhus i skymmning

Trivsel i två plan

Våra bostäder får en härlig uteplats med trädäck och en carport i anslutning till bostaden. Den flexibla planlösningen erbjuder 2, 3 eller 4 sovrum och två helkakalade badrum som standard.Våra parhus på 105 kvm är en av våra mest omtyckta hustyper, som vi har byggt på många ställen runt om i landet. Kanske är det tack vare den smarta och praktiska planlösningen som så många familjer valt denna hustyp som sitt hem.

Plats för umgänge

Innanför entrén möts du av en välkomnande hall med plats att hänga av ytterkläderna. Från hallen går trappan upp till övre planet och under trappan finns ett praktiskt förrådsutrymme. På bottenvåningen ligger också ett välplanerat kök och ett helkaklat badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck. Takhöjden på 2,50 meter gör att rummen känns luftiga och rymliga. Fönstersättningen, som gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden, bidrar också till ljus och rymd.

Flexibel planlösning

På övervåningen kan du välja mellan två till fyra sovrum. Vad sägs till exempel om ett lyxigt master bedroom på 18 kvm med en rymlig skjutdörrsgarderob? Oavsett vilket alternativ du väljer har du dessutom möjlighet att öppna upp ett rum mot trappan och på så sätt få ett luftigt allrum. På övre plan finns också ett helkaklat badrum med badkar för sköna, avkopplande stunder.

Välkommen på virtuell visning

Välkommen på virtuell visning

Nyfiken på att titta in i bostaden? Här kan du till exempel besöka det härliga vardagsrummet på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck. Välkommen in!

Virtuell visning
Brf Bofinken - En trygg Brf

Brf Bofinken - En trygg Brf

Ett bostadsköp är i många fall en av de största affärerna du gör i livet. Därför är det viktigt att du kan göra köpet i lugn och ro under trygga former. För att hjälpa dig med det är vi en del av ett nytt branschinitiativ för att skapa tryggare bostadsrättsföreningar. Vi är en av sju bostadsutvecklare som har gått samman för att ta fram kvalitetsmärkningen ”Trygg bostadsrättsmarknad”. Detta gör vi för att stärka dina möjligheter att göra ett bra och tryggt köp som grundar sig på relevant information.

Läs mer om trygg Brf
Design och tillval

Design och tillval

Alla bostäder från OBOS har hög standard som standard. Vår grundstandard är genomtänkt i hela bostaden med lugna färger i vitt och grått till ett ekgolv. Det ger dig möjlighet att sätta en personlig prägel på din bostad. Du sätter din egen stil på din bostad genom att göra personliga val i designwebben.

Läs mer och design och tillval
Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt är en populär boendeform som också är en klassisk, svensk sådan från 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs om att bo i bostadsrätt