Laster resultat
Försäljning pågår
Exteriör i projektet Brf Storseglet som obos bygger i Nynäshamn, Stockholm

Brf Storseglet

Grannkvarteret Brf Förseglet blev mycket väl mottaget, och nu får fler chans att hitta hem i skärgårdssköna Sandhamn. Här planerar vi för nybyggda radhus i två olika storlekar komplett med dubbla uteplatser – med Nynäshamns stadskärna på bekvämt gång- eller cykelavstånd.

Antal lediga bostäder
3
Bostadstyp
Radhus
Pris från
3 290 000 kr
Storlek (Boarea)
120 m²
Inflyttning
Från november 2022
Ägandeform
Bostadsrätt

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Detta händer nu

Visning

Vill du ta ett steg närmre bostadsdrömmen samt veta mer om bostäderna och projektet så är du varmt välkommen att boka en privat visning med mäklare Krister Florin. Visningen hålls i det utsålda grannprojektet Brf Förseglet, där du har chans att besöka ett visningshus om 120 kvm i två plan med härliga umgängesytor. Vi tror att du precis som vi kommer att gilla husets öppna planlösning och härliga ljusinsläpp!!

Hur?

Tidsbokning görs genom att kontakta en av våra mäklare!

Koordinater: 58.885528,17.933611. Se kartan på Google

Brf Storseglet har 3 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Storseglet

  • 3 femrumsbostäder
  • Från 3 290 000 kr till 3 390 000 kr
  • Inflyttning: Från november 2022
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 58.885528,17.933611. Se kartan på Google

Nynäshamn Båtar en härlig sommardag

Hem, ljuva skärgårdshem: en timme från Stockholm

I Brf Storseglet bor du mitt i skärgårdsnaturen, med lika nära till bad och båtliv som till fina promenadstråk, inte minst vackra Strandvägen. In till centrala Nynäshamn cyklar du på 10 minuter, till pendeltågstationen Gröndalsviken likaså: därifrån tar tåget till Stockholm en knapp timme. 

Ett härligt kvarter för alla åldrar

Här möts vi av ett välkomnande, grönt kvarter där de små familjemedlemmarna tryggt kan springa rätt ut i leken, medan de vuxna kan njuta av eftermiddagsfikan på altanen i lugn och ro, eller kanske pyssla lite i trädgården? Området har också en mysig gemensam grillplats och en ny lekplats – och flera förskolor på promenadavstånd.

Med rum för familjer av alla slag

Husen finns i två olika storlekar, 120 respektive 137 välplanerade kvadratmetrar med alla bekvämligheter. Båda bjuder på härliga sociala ytor, dubbla uteplatser och gott om plats för familjens privata liv i 3-4 sovrum. Självklart finns även plats för en arbetsplats, för dig som vill – eller behöver – jobba hemifrån då och då.

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Storseglet och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Titta närmare på husen!

Titta närmare på husen!

Brf Storseglet i populära Sandhamn bjuder på nybyggda radhus och parhus om 120-137 välplanerade kvadratmetrar i bekväm bostadsrättsform. Här kan du läsa mer om respektive hus.

Läs mer!
Livet i området

Livet i området

I Brf Storseglet bor du i ett härligt villakvarter mitt i skärgårdsnaturen, med lika nära till bad och båtliv som till fina promenadstråk.

Läs artikeln!
Varför välja Brf Storseglet?

Varför välja Brf Storseglet?

Nybyggda radhus – nära service, aktiviteter och havet såklart. I Brf Storseglet bor du en cykeltur från centrum och med Stockholm inom räckhåll. Här berättar vår projektutvecklare Åsa Björnsdotter Olsson om Brf Storseglet alla fördelar.

Läs mer här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Storseglet

Vi svarar gärna på dina frågor!