Laster resultat
Slutsålt

Pärlbandet

Allt fler upptäcker fördelarna med Norrtälje och natursköna Björnö – nu har du chans att göra det samma. Här i Roslagens vackra natur, med lika nära till svalkande dopp som till fartfylld skidåkning fortsätter vi nu med att bygga ett antal kanonfina fristående hus, som äganderätter, i tre olika storlekar.

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Smedtorpsvägen, Norrtälje, Björnö . Se kartan på Google

Bild på hamnen i Norrtälje

Upptäck Norrtälje: Roslagens huvudstad

Positiva vindar blåser i Norrtälje. Här byggs det överallt, nya människor flyttar in – både unga och äldre – och stadens utbud ökar i rask takt. Samtidigt är skärgården en central del av livet här, Norrtälje är både Roslagens huvudstad – och en stad i utveckling.

Staden har vaknat

Från att ha varit en charmig, men lite sömnig stad – med undantag för alla besökare på sommaren förstås – har Norrtälje satt full fart på utvecklingen. Det är som om man insett hur nära Stockholm staden faktiskt ligger. Folk flyttar in från alla håll och kanter och kommunen har förstått att man måste satsa.

Din egen plats på jorden

Ett av Norrtäljes nya områden är Björnövik. Här bor man mitt i naturen, i ett strategiskt läge. Ett läge som förstärker känslan av att det här är din egen plats på jorden. Förut fanns det bara en skidbacken här, omgiven av skog. Och nu har det här nya, spännande området vuxit upp. Här finns en stark gemenskap, lite utav en nybyggaranda. Folk trivs här, det syns – och det är jättehärligt, säger Jonas.

Med allt du behöver

Från Björnö har du Norrtäljes charmiga centrum inom räckhåll. Här finns butiker, restauranger och caféer, aktiviteter – och all service du behöver i vardagen. Middagsmaten handlar du lämpligen på stora Coop, eller på fina ICA Kvantum Flygfyren – som även har hemkörning. Butikerna ligger i varsitt handelsområde, du når båda på ett par minuter i bilen. Och jobbar du i Stockholm går bussarna ofta under pendlingstider.

Allt om köpet

Allt om köpet

Att köpa ett hem är en av de viktigaste händelserna i ditt liv. Vi guidar dig säkert genom köpet och erbjuder lösningar som är anpassade efter dina behov.