Laster resultat
Försäljning pågår

Pärlbandet

Allt fler upptäcker fördelarna med Norrtälje och natursköna Björnö – nu har du chans att göra det samma. Här i Roslagens vackra natur, med lika nära till svalkande dopp som till fartfylld skidåkning fortsätter vi nu med att bygga ett antal kanonfina fristående hus, som äganderätter, i tre olika storlekar.

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Detta händer nu

Visning

Vi har inrett ett visningshus i första etappen där du kan få mycket känsla och information om husen som kommer byggas här. Huset i fråga är om 147 kvm med fem rum och kök som verkligen sticker ut med sin genomtänkta planlösning och fina detaljer.

Coronaläget gör att vi på OBOS valt att styra om vår visningsverksamhet till att bara omfatta privata visningar och är du intresserad av att besöka visningshuset  ska du höra av dig till vår mäklare nedan.

Se kontaktpersoner här

Visningsbostad:
Smedtorpsvägen 18, Björnövik. Se kartan på Google

Amorteringsfritt i två år!

I samarbete med Nordea erbjuder OBOS just nu amorteringsfrihet i två år för dig som köper en bostad i Pärlbandet. Kontakta mäklare eller kundansvarig för att få veta allt om vad erbjudandet innebär.

Psst. Gäller ej vid färdigbyggt hus!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering 59.745868 latitud, 18.716133 longitud

Smedtorpsvägen, Norrtälje, Björnö . Se kartan på Google

Bild på hamnen i Norrtälje

Upptäck Norrtälje: Roslagens huvudstad

Positiva vindar blåser i Norrtälje. Här byggs det överallt, nya människor flyttar in – både unga och äldre – och stadens utbud ökar i rask takt. Samtidigt är skärgården en central del av livet här, Norrtälje är både Roslagens huvudstad – och en stad i utveckling.

Staden har vaknat

Från att ha varit en charmig, men lite sömnig stad – med undantag för alla besökare på sommaren förstås – har Norrtälje satt full fart på utvecklingen. Det är som om man insett hur nära Stockholm staden faktiskt ligger. Folk flyttar in från alla håll och kanter och kommunen har förstått att man måste satsa.

Din egen plats på jorden

Ett av Norrtäljes nya områden är Björnövik. Här bor man mitt i naturen, i ett strategiskt läge. Ett läge som förstärker känslan av att det här är din egen plats på jorden. Förut fanns det bara en skidbacken här, omgiven av skog. Och nu har det här nya, spännande området vuxit upp. Här finns en stark gemenskap, lite utav en nybyggaranda. Folk trivs här, det syns – och det är jättehärligt, säger Jonas.

Med allt du behöver

Från Björnö har du Norrtäljes charmiga centrum inom räckhåll. Här finns butiker, restauranger och caféer, aktiviteter – och all service du behöver i vardagen. Middagsmaten handlar du lämpligen på stora Coop, eller på fina ICA Kvantum Flygfyren – som även har hemkörning. Butikerna ligger i varsitt handelsområde, du når båda på ett par minuter i bilen. Och jobbar du i Stockholm går bussarna ofta under pendlingstider.

Allt om köpet

Allt om köpet

Att köpa ett hem är en av de viktigaste händelserna i ditt liv. Vi guidar dig säkert genom köpet och erbjuder lösningar som är anpassade efter dina behov.

Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer? Fyll i formuläret och registrera ditt intresse här - så ser vi till att du får alla viktiga nyheter och deadlines.

Villkor

Oj, något gick fel när formuläret skickades in!

Försök gärna igen om en liten stund.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Personuppgiftspolicy och Användarvillkor gäller.

Kontakta oss för mer information om Pärlbandet

Vi svarar gärna på dina frågor!

Till toppen