Hoppa till innehåll

Ampere

Bostadsköpsmodeller

Deläga
Alt tekst
Till salu

Bo i ett modernt kvarter i ett levande och kuperat område i Centrala Nacka. Här finns allt från smart planerade ettor till femmor med uthyrningsdel.

Projektdetaljer

  • Västra Granittrappan, Nacka.
  • Planerad inflyttning från Kvartal 1 2025

  • 37 lediga bostäder
  • Boarea från 25 m2 - 101 m2
  • Pris från 2 295 000 kr
  • Bostadsrätt

Visning

3 oktober 2023 kl. 17:00-18:00

22 oktober 2023 kl. 11:00-12:00

Adress:

HusmanHagberg, Nacka Forum, Romanstorget.

Se karta på Google
Kontakta fastighetsmäklaren

Håll dig uppdaterad om vad som händer

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om utvecklingen i projektet.

Utforska området runt Ampere

Läser in

Sovrum i lugna avslappnande färgtoner för en avkopplande atmosfär

Ett naturbant område växer fram

I Nackas mest centrala läge, uppför OBOS kvarteret Elverkshuset som kommer bestå av cirka 330 moderna bostadsrätter på 1–5 rum och kök. Den första etappen, Ampere, rymmer 60 lägenheter och en gemensam takterrass. Här hittar du bostäder från den mindre välplanerade ettan till större femrummare med uthyrningsdel. Vi lägger stor vikt vid att utforma ett hållbart kvarter och väljer lösningar och material med miljön i fokus.

Njut av en aktiv fritid

Bara 10 minuter från vårt kvarter hittar du Nackareservatet, ett av Sveriges mest välbesökta friluftsområden. Här ligger den populära friluftsgården Hellasgården som är en naturlig mötesplats med café, bastu och stuguthyrning. I området kan du njuta av några av Sveriges finaste motionsspår, träna i utegymmet, paddla, simma, bada, orientera och vandra. På vintern finns här också möjlighet till både skridsko- och skidåkning. Vill du läsa mer om området läs artikeln Livet i Brf Ampere.

Ett urbant stadskvarter

Ampere blir ett modernt kvarter i ett av Centrala Nackas bästa lägen. Eftersom området byggs på ett berg blir kvarteret kuperat och levande med berg i dager där det är möjligt. För att möta höjdskillnaderna byggs en bred trappa i granit med sittplatser i trä. På så sätt skapas en naturlig mötesplats och välkomnande miljö precis utanför dörren. Vid slutet av trappan utformas ett nytt torg med bänkar, planteringar och öppna ytor.

Väl inne möts du av lägenheter med gott ljusinsläpp och en takhöjd på 2,5 meter. Planlösningarna är utformade med spännande vinklar och i vissa fall snedtak som ger interiören en helt egen karaktär. Sällskapsytorna är skapta för att ge optimal möjlighet till att umgås. Materialvalen är av hög kvalitet så som fönsterbrädor i vacker natursten, bänkskivor i komposit och helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare. Vill du veta mer om bostäderna klicka här.

Bildet til Youtube-video

Designlinjer

I Brf Ampere har vi tagit fram tre kostnadsneutrala designlinjer exklusivt för det här projektet. Vi har valt att kalla dem Sommar, Höst och Vinter. De olika linjerna skiljer sig åt i färgskala och känsla men samtliga har hämtat inspiration från skandinavisk design med lugna, jordnära kulörer.

Bo i en Svanenmärkt lägenhet

I Brf Ampere är det enkelt att leva klimatsmart! Genom hela byggprocessen gör vi hållbara val i allt från byggmaterial till inredningsdetaljer. Bostäderna är energisnåla och utformas för att göra så lite klimatpåverkan som möjligt. Därför planeras projektet att certifieras med miljömärkningen Svanen.

Nu har vi börjat bygga Brf Ampere!

Fredagen 27 januari 2023 togs det första spadtaget för Brf Ampere i Nacka där bostäderna nu börjar byggas med preliminär inflyttning kvartal 1 2025.

Anmäl intresse

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Obligatoriska fält är markerade med

(+46)

Innan du skickar in formuläret måste du ha läst och tagit del av integritetspolicyn.