Laster resultat
Försäljning pågår

Bostad 1-1702

Priser

Pris: 2 745 000 kr

Kontakta mäklare för mer information om bostaden.

Månadsavgift: 2 131,74 kr

Månadsavgift till bostadsrättsföreningen för den andelen som du äger. Läs på projektsidan eller i projektbroschyren för att ta reda på vad som ingår i månadsavgiften.

Yteffektiv 1:a med rymlig sovalkov! Lägenhet 1-1702 i brf Ampere är mycket trevligt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Rymligt badrum och en stor hall med bra förvaring. Det höga läget i huset i kombination med stora fönster i väst ger fint ljusinsläpp. Bo i ett centralt och eftertraktat naturbant läge med vatten, natur och service i absoluta närområdet. Fina materialval - ekparkett, klinker i entré och målade väggar. Köket är som standard inrett med bänkskiva i natursten samt stänkskydd. Modernt kök med fullständig maskinell utrustning såsom kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och mikrovågsugn. Badrummen har som standard kaklade väggar och klinkergolv. Badrummen är utrustade med wc, kommod, handdukstork, duschvägg i klarglas samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Du väljer kostnadsfritt mellan tre designstilar för att skapa ditt drömboende.

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen på visning för Ampere! Ta tillfället i akt och lär dig mer om bostäderna, området och inköpsprocessen samtidigt som du har chans att få svar på alla dina frågor. 

Visningar hålls på HusmanHabergs kontor på Romanstorget, Nacka Forum. 

Välkommen!

Adress:
HusmanHagberg, Nacka Forum, Romanstorget. Se kartan på Google

Kontakta oss för mer information om Bostad 1-1702

Vi svarar gärna på dina frågor!