Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Lövsångaren 3

I omtyckta Stäket, utmed Almarevägen och med en grönskande park på baksidan, uppför vi två vackra parkvillor i tre plan. Varje hus rymmer nio välplanerade lägenheter. Perfekt för dig som tröttnat på villan och söker en lättskött bostad, eller för dig som ännu inte bildat familj, men börjar planera för framtiden. Brf Lövsångaren 3 passar för många – välkommen du också!

1 av 20

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
4
Bostadstyp
Lägenhet
Pris från
2 898 000 kr
Storlek (Boarea)
72–92 m²
Inflyttning
Från kvartal 2 2024
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen på visning av Brf Lövsångaren 3 i vår visningslägenhet på Almarevägen 8A. Anmäl dig genom att kontakta vår mäklare. 

Har vi ingen inplanerad tid här så kontakta mäklaren för att boka en tid eller för att få mer information. Varmt välkommen!

Visningsbostad:
Almarevägen 8A, 17676 Järfälla. Se kartan på Google

Brf Lövsångaren 3 har 4 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Lövsångaren 3

  • 4 tre- till fyrarumsbostäder
  • Från 2 898 000 kr till 4 148 000 kr
  • Inflyttning: Från kvartal 2 2024
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Almarevägen, 176 76 Järfälla. Se kartan på Google

Det bästa av två världar

Bekvämt läge

I Brf Lövsångaren 3 bor du bekvämt och enkelt med allt du behöver på nära håll. I Stäket har du förskolor och skolor, livsmedelsbutik, bensinstation och snabbmatsrestaurang.Två kilometer bort ligger Kallhälls centrum med sin mysiga marina. Här finns ett större utbud butiker och restauranger, samt bibliotek, vårdcentral och apotek. Från Kallhälls station pendlar du enkelt till Stockholm under en halvtimme. 

Möjlighet till en aktiv fritid

Det finns mycket att göra i området för den som vill njuta av naturen och vara aktiv. Bonäsbadet och Kallhällsbadet är två populära stränder med grillplatser och lekytor. I området finns flera upplysta motionsspår och i Kallhäll finns idrottsplatser för friidrott, fotboll och en tennishall. 2018 invigdes den nya simhallen med vattenrutschkanor, ett vattenland för barn och ett modernt gym. Om golf lockar finns både Viksjö golfbana och Grindslantens golfbana bara några kilometer bort. I närheten finns även ett naturreservat och småbåtshamnen i Stäket.

En grön omgivning

En grön omgivning

Gården blir lummig och inbjudande tack vare flera planteringar och gröna träd, och här finns också en mysig pergola med sittplatser. Kvarteret kommer att förlängas med en vacker park, som kommer att anläggas bakom villorna. Njut av lugnet och umgås med familj och vänner. Alla hus får hiss och utanför bostaden hittar du parkeringsplatser. Cykelparkering finns på innergården och ute vid gatan.

Ljus planlösning

Ljus planlösning

Lägenheterna blir ljusa och öppna med fönster i flera väderstreck och indragna, skyddade balkonger. I varje villa finns nio lägenheter i storlekarna 1–4 rok. Enrummaren består av 30 välplanerade kvadratmeter med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fyrorna är på 92 kvadratmeter och har fönster i tre väderstreck. Här får du dessutom dubbla balkonger eller uteplatser som vetter mot den vackra parken.

Gå virtuell visning
Parkvillor med karaktär

Parkvillor med karaktär

Centralt i Stäket, längs med Almarevägen, planeras kvarteret Brf Lövsångaren. Sex parkvillor i tre plan, placerade intill varandra. Varje hus innehåller nio lägenheter i olika storlekar. Husens spännande karaktär med sin träpanel i ljusgrått och ockra drar blickarna till sig. Det grafitgrå taket innehåller stora glaslanterniner som både släpper in ljus och skapar en härlig atmosfär. De sex husen kommer att vara placerade parvis och mellan varje par finns en gemensam och grön entrégård.

Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Lövsångaren 3

Vi svarar gärna på dina frågor!