Laster resultat
Försäljning pågår

Brf Lövsångaren 2

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
1
Bostadstyp
Lägenhet
Pris från
3 098 000 kr
Storlek (Boarea)
72 m²
Inflyttning
Från sommar 2023
Ägandeform
Bostadsrätt

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Detta händer nu

Visning

Välkommen på visning för Brf Lövsångaren 2 hos mäklaren! Ta tillfället i akt och lär känna området, bostadsprojektet, bostäderna, inköpsprocessen och får svar på vad du än undrar. Visningen hålls på Fastighetsbyrån kontor i Järfälla på Allmogevägen 5.

Anmälan krävs och görs genom att kontakta ansvarig mäklare

Visningscenter:
Fastighetsbryråns kontor, Allmogevägen 5, 177 57 Järfälla. Se kartan på Google

Brf Lövsångaren 2 har en ledig bostad

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Lövsångaren 2

  • 1 trerumsbostad
  • Från 3 098 000 kr till 3 098 000 kr
  • Inflyttning: Från sommar 2023
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Almarevägen , 176 76 Järfälla. Se kartan på Google

Parkvillor med karaktär

Parkvillor med karaktär

Centralt i Stäket, längs med Almarevägen, planeras kvarteret Brf Lövsångaren. Sex parkvillor i tre plan, placerade intill varandra. Varje hus innehåller nio lägenheter i olika storlekar. Husens spännande karaktär med sin träpanel i ljusgrått och ockra drar blickarna till sig. Det grafitgrå taket innehåller stora glaslanteminer som både släpper in ljus och skapar en härlig atmosfär. De sex husen kommer att vara placerade parvis och mellan varje par finns en gemensam och grön entrégård.

En grön omgivning

En grön omgivning

Gården blir lummig och inbjudande tack vare flera planteringar och gröna träd, och här finns också en mysig pergola med sittplatser. Kvarteret kommer att förlängas med en vacker park, som kommer att anläggas bakom villorna. Njut av lugnet och umgås med familj och vänner. Alla hus får hiss och utanför bostaden hittar du parkeringsplatser. Cykelparkering finns på innergården och ute vid gatan.

Ljus planlösning

Ljus planlösning

Lägenheterna blir ljusa och öppna med fönster i flera väderstreck och indragna, skyddade balkonger. I varje villa finns nio lägenheter i storlekarna 1–4 rok. Enrummaren består av 30 välplanerade kvadratmeter med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fyrorna är på 92 kvadratmeter och har fönster i tre väderstreck. Här får du dessutom dubbla balkonger eller uteplatser som vetter mot den vackra parken.

Gå virtuell visning
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Lövsångaren 2

Vi svarar gärna på dina frågor!