Laster resultat
Kommande projekt

Atlas

Atlas kommer bli en del av Barkarbystadens hjärta och vara navet för allt som händer i området. Läget mitt emot tunnelbanan, med mataffär, kontor, flera restauranger och butiker i huset kommer naturligt vara platsen där allt händer och erbjuda ett modernt boende med allt inom räckhåll.

Nyckelinformation

Antal bostäder
160 lägenheter
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Lägenheter
Säljstart
Våren 2022
Inflyttning
Från 2024
  • OBOS Deläga

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Lansengatan, Järfälla. Se kartan på Google

För den som vill bo modernt och med nära till allt

För den som vill bo med närhet till allt, i händelsernas centrum men ändå ha möjlighet att dra sig tillbaka till sin egen oas kommer Atlas vara det ultimata boendet. Här bor man modernt med allt från tunnelbana, matbutik, kontorslokaler, butiker och café och restauranger i samma kvarter. För den som aldrig vill flytta erbjuder kvarteret boenden för livets alla skeenden, allt från studiolägenheter till stadsradhus. Alla boenden har dessutom tillgång till den grönskande innergården som utgör den lugna oasen som kontrast till det händelserika stadslivet utanför.

Köp bostad med OBOS Deläga

Vi vill att alla ska få chans att uppleva tryggheten i att äga sin egen bostad, och OBOS Deläga är ett sätt att göra det möjligt för fler. När du köper din bostad med OBOS Deläga börjar du med att äga minst hälften av hemmet själv, resten hyr du av oss.

Lär känna OBOS Deläga
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Atlas

Vi svarar gärna på dina frågor!