Designlinjer

I Brf Aroma har vi tagit fram tre kostnadsneutrala designlinjer exklusivt för det här projektet. De olika linjerna skiljer sig åt i färgskala och känsla men samtliga har hämtat inspiration från skandinavisk design med lugna, jordnära kulörer.

Dags att sätta stilen

När du köpt din bostad blir nästa steg att bestämma hur inredningen ska se ut. I Brf Aroma har vi tagit fram tre kostnadsneutrala designlinjer som du kan välja mellan.  

Vilken linje väljer du?

Varje designlinje är noga komponerad för att du ska få en harmonisk och stabil bas som du själv kan bygga vidare på. De olika linjerna skiljer sig åt i färgskala och känsla men samtliga har hämtat inspiration från skandinavisk design med lugna, jordnära kulörer. Oavsett vilken designlinje du väljer, kan du byta ut väggfärgen mot vit. Resultatet är en självklar enkelhet, där allt är genomtänkt för en behaglig vardag.

Sommar:
Designlinje Sommar har en fräsch och öppen känsla. Här är basen ljus och väggarna vitmålade, vilket ger dig stora möjligheter att komplettera med färger och sätta din personliga prägel på inredningen. I köket är skåpsluckorna vita och bänkskivan med bakkantlist går i en elegant vitgrå nyans. Badrummen följer samma ljusa tema med en harmonisk kombination av vitgrå klinker och ljusgrått kakel. Genomgående i bostaden lägger vi ett golv i ekparkett som ger en inbjudande känsla.Höst:
I den här designlinjen hämtar vi inspiration från höstens jordiga nyanser. Du får en neutral grund som inger ett behagligt lugn, med väggar i en varm gråbeige nyans och brungrå klinker i badrum och hall. Köket får luckor i linnebeige som harmoniserar perfekt med en svartgrå bänkskiva med bakkantlist. Golven är genomgående i vitlaserad ekparkett, vilket knyter ihop bostaden och ger en enhetlig känsla.Vinter:
Det här är designlinjen för dig som vill ha en mer elegant och stämningsfull inredning. Bänkskivan i köket med bakkantlist har en ljus nyans, som balanseras upp av ljusgrå köksluckor med svarta handtag. Även badrummet går i samma sobra stil, där golvet får antracitgrå klinker och väggarna en grå nyans. I alla övriga rum lägger vi ett vitlaserad parkettgolv i ek som ger en behaglig kontrast till den mörkare färgskalan. Väggarna målas i en grå nyans som binder samman rummen med en ombonad känsla.

 

Är du intresserad av Brf Aroma?

Är du intresserad av Brf Aroma?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!