Laster resultat

Försäljning pågår

Träkvista Torg

Här planerar vi för 130 moderna lägenheter och radhus i bostadsrättsform. OBOS ambition är att utveckla området vid Träkvista Torg genom nya välplanerade bostäder och mindre lokaler i direkt anslutning till det kommande centrum som erbjuder blandade funktioner såsom äldreboende, livsmedelsaffär och kommersiella lokaler.

Brf Aromas gemensamma pergola.

1 av 13

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
13
Bostadstyp
Lägenhet
Pris från
2 295 000 kr
Boköpmodell
OBOS Deläga
Storlek (boarea)
46–120 m²
Inflyttning
Från 2026
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Vad händer nu på platsen?

Vi på OBOS har inte påbörjat vare sig rivning eller etablering på plats än men våra "tomtgrannar" har rivit bensinmacken, Manickas bod och Fotvårdshuset. Även kommunen har påbörjat ombyggnationen av Jungfrusundsvägen och lånar därför vår mark vid gamla Coopbutiken för sin etablering.

Ekerö Kommun har både bra och tydlig information på sin hemsida som vi gärna hänvisar till då delar av området varken ägs eller utvecklas av OBOS. 

Läs gärna mer här!

Köp halva, bo i hela med OBOS Deläga

För dig som är OBOS-medlem kommer det vara möjligt att köpa utvalda bostäder i Träkvista Torg via vår boköpsmodell OBOS Deläga.

Läs mer om OBOS Deläga här

Träkvista Torg har 13 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Aroma

  • 13 två- till femrumsbostäder
  • Från 2 295 000 kr till 6 195 000 kr
  • Inflyttning: Från 2026
  • Köp nu till fast pris!
  • OBOS Deläga

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Ekerövägen, Ekerö. Se kartan på Google

Välkommen till Träkvista Torg

Området omgärdas av äldre och uppvuxna villaområden. Den nya bebyggelsen kommer att passa in i småhusbebyggelse runtomkring. Här bor du bekvämt med närheten till Mälaren, skolor och förskolor, livsmedelsbutiker och idrottsanläggningar. Inom Ekerö finns ett väl utbyggt och fungerande nät av busslinjer för att leva ett bekvämt och aktivt liv. Från Ekerö centrum är det lätt att ta sig in till stan, bussen tar en kvart till Brommaplan där du kan byta till tunnelbanans gröna linje och med pendelbåten tar du dig enkelt till Klara Mälarstrand på 55 minuter. Trafikverkets pågående projekt Förbifart Stockholm kommer ha ytterligare en positiv påverkan på kommunikationsmöjligheterna.

Designlinjer

Designlinjer

I Brf Aroma har vi tagit fram tre kostnadsneutrala designlinjer exklusivt för det här projektet. De olika linjerna skiljer sig åt i färgskala och känsla men samtliga har hämtat inspiration från skandinavisk design med lugna, jordnära kulörer.

Läs mer här
Vi stöttar hem för innebandy på Ekerö

Vi stöttar hem för innebandy på Ekerö

Som partner till Svenska Innebandyförbundet är vi också stolta över att sponsra den lokala verksamheten i Ekerö IK Innebandy för att vara med och skapa nya hem för innebandy på Mälaröarna.

Läs mer om samarbetet här
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Träkvista Torg

Vi svarar gärna på dina frågor!