Människor som socialiserar sig utomhus

Varför välja Brf Sundby Allé?

Grannkvarteret sålde slut i ett nafs – och nu kan du också hitta hem här. I fina radhus av samma populära modell som tidigare, eller i lite större parhus. Vilket du än väljer får du fortfarande mycket hus för pengarna här.

Fantastiskt vackra omgivningar

Stallarholmen har ett riktigt fint läge mellan Strängnäs och Mariefred. Här bor du nära Mälaren med alla fördelar det innebär – men du har också nära till härlig natur – en perfekt inramning för det där enklare livet som så många drömmer om, säger projektutvecklare Niklas Ericsson.

Niklas Ericsson, Ansvarig projektutvecklare på OBOS

– Jag tänker på det varje gång jag åker ut hit, att det är så fint! Böljande vägar som slingrar sig fram genom ett levande jordbrukslandskap, med en och annan ekbacke här och där. Och här finns gott om fina strövområden.

Väldigt populärt område

Husen i Brf Sundby Allé tar plats i ett lugnt och naturnära kvarter. Vissa får utsikt över en liten dagvattendamm som gör sitt till för trivseln, och kvarteret får också en egen liten lekplats som passar perfekt för de minsta. Rena drömtillvaron för familjelivet, med andra ord. Och att många drömmer om att bo så här märktes tydligt på försäljningen av grannkvarteret Brf Sundby Äng. Ju närmare byggstart projektet kom, desto större blev trycket.

– I slutändan räckte husen helt enkelt inte till i den första etappen, så vi har redan flera köpare på kö. Stallarholmen har blivit väldigt populärt och det byggs inte mycket här, så vill man bo här gäller det att passa på, konstaterar Niklas. 

Våra mest populära husmodeller

I Brf Sundby Allé har vi valt två av våra absoluta mest populära husmodeller. Radhusen om 120 välplanerade kvadratmetrar har samma fina planlösning som i grannkvarteret, men med några små uppdateringar i designen som förhöjer helhetsintrycket.

– Vi har valt radhusen för att de har en optimal storlek för familjer, med en planlösning som skapar många möjligheter. Men här finns också några lite större parhus om 137 kvm, som passar fint för de som vill ha ännu mer utrymme och lite mer villakänsla. Båda husen har också ett av sovrummen på entrévåningen, perfekt att använda som hemmakontor nu när allt fler jobbar hemifrån, tipsar Niklas.

Ett enklare sätt att uppfylla husdrömmen

Att bo i ett radhus eller ett parhus i bekväm bostadsrättsform ger dig möjlighet att njuta av huslivet på ett mycket enklare vis jämfört med att äga en egen villa. Du har din egen lättskötta tomt att njuta av, och uteplatser på både fram- och baksidan av huset. Men du behöver inte bekymra dig om att måla om fasaden eller lägga om taket på egen hand när den dagen kommer, förklarar Niklas.

– Enkelheten är en stor fördel. Här behöver du inte vara husvan för att trivas. Allt är nytt och fräscht, och den dagen något tungt underhåll behöver göras är det föreningens ansvar.

Fortfarande väldigt prisvärt

Att flytta in i ett helt nytt hus är något alldeles extra. Och att bo här är dessutom prisvärt, menar Niklas. För än så länge är Stallarholmen en plats där du får mycket hus för pengarna.

– Ja, så är det. Det är fortfarande väldigt prisvärt här, även jämfört med närliggande orter. I Mariefred, till exempel, kan ett liknande hus kosta närmare en halv miljon mer. Det är förstås en stor anledning till att så många upptäcker Stallarholmen. Men många uppskattar också den enklare, lugnare tillvaron här: att efter en stressig dag på jobbet med många bollar i luften få komma hem hit, och landa i stillheten.

Vem tror du kommer trivas bäst här?

Jag tror på den unga familjen i radhusen och den växande familjen i parhusen. Men vi ska heller inte glömma pensionärerna, eller de som börjar närma sig pensionen, som har tröttnat på att renovera huset och vill bo mer bekvämt. Många kommer från närområdet, men vi ser också intresse från hemvändare som har sina rötter någonstans i Strängnäs kommun och faktiskt även folk från både Stockholm och Södertälje som inte alls har någon anknytning till orten. Stallarholmen har något speciellt!

Är du intresserad av Brf Sundby Allé?

Är du intresserad av Brf Sundby Allé?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!