Baksidan i Brf Sundby Allé

Trivsamma hem för både stora och små

Brf Sundby Allé tar plats i ett grönt och skönt kvarter som är som gjort för familjelivet – oavsett hur din familj ser ut. Här där det helt enkelt väldigt enkelt att trivas. På många sätt blir det här en naturlig fortsättning på grannkvarteret, Brf Sundby Äng. Radhusen här är av samma populära modell och storlek. Men här kan också välja att njuta av ännu mer villakänsla och utrymme i parhus om hela 137 kvadratmetrar.

Välkommen till villaidyllen

Även om det här är en ny del av Stallarholmen betyder det inte att du hamnar i långtbortistan, tvärt om. Här flyttar du rakt in i ett trevligt område med villor och småhus som redan blivit väldigt populärt, och du har promenadavstånd till all service du behöver. Det här är ett område där familjens småttingar kan springa rätt ut i leken, och vi som är lite äldre kan njuta av eftermiddagsfikan på altanen i lugn och ro.

Inbjudande och luftigt

Husen i Brf Sundby Allé bildar ett inbjudande, luftigt kvarter och får en stilren gestaltning som matchar grannhusen på ett fint sätt. Men de får också sin egen identitet, tack vare en lite varmare färgsättning som blir ett fint komplement både till grannkvarteret och till naturen runt omkring. Här möts vi dels av naturnära jordtoner som cederträ och sand som vackert glider över i en mjukt gul färgskala som inspirerats av Stallarholmens stolthet: Gula Industrihuset. Alltsammans med klassiskt tegelröda tak som kronan på verket.

Med rum för utelivet

Ett stort plus med Stallarholmen är såklart det fina läget vid Mälaren, med allt vad det innebär av bad och båtliv. Men varje hus får också en egen, lättskött tomt att njuta av. Har du trädgårdsdrömmar kanske du väljer ett parhus, och får en ännu lite större yta att motionera dina gröna fingrar på. Och vad vore utelivet utan uteplatser? Här får du dubbla sådana, en på framsidan – och en på baksidan av huset. Det är bara att prova dig fram till var morgonkaffet smakar bäst!

Leva husdrömmen utan villabekymmer

Här kan du välja mellan att bo i radhus eller parhus. Radhusen bjuder på 120 välplanerade kvadratmetrar och parhusen 137 sådana. Båda med ett härligt ljusinsläpp, fina sällskapsytor på bottenvåningen och gott om plats för familjens privatliv en trappa upp. Oavsett vilket du väljer får du ett nybyggt och välutrustat hem i bekväm bostadsrättsform. Du slipper att ensam hantera de klassiska villabekymren som dränering och ommålning av fasader – och kan istället bara njuta av ditt nya hem.

Med rum för din personlighet

Det är något visst med att flytta in i ett helt nytt hem. Inredningen är genomgående ljus och stilren för att hålla i många år framöver – och samtidigt låta din egen stil få ta plats. Såväl material som utrustning är vald med omsorg. Vad sägs till exempel om badrum med kakel och klinker, kök från HTH och vitvaror från Siemens? Är du ute i god tid har du också möjlighet att göra olika tillval – till exempel när det gäller bostädernas ytskikt eller utrustning, som köksluckor och bänkskivor. Du kan också välja bland flera alternativa planlösningar på övervåningen, praktiskt om familjen vill ha ytterligare ett sovrum istället för allrum, till exempel. Läs mer om alla valmöjligheter i Tillvalsbroschyren.

Och alla praktiska detaljer på plats

Vi har heller inte glömt de praktiska i tillvaron, som att varje hus får ett eget förråd och egen parkeringsplats. Parkering för gäster finns också i kvarteret, och naturligtvis finns fiber indraget när du flyttar in.

 

Är du intresserad av Brf Sundby Allé?

Är du intresserad av Brf Sundby Allé?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!