Laster resultat
Försäljning pågår

Brf Sundby Allé

Att bo i Stallarholmen är att bo lite lagom lantligt, på en plats där du själv får ta plats. Här planerar vi för nybyggda radhus och parhus, med lika nära till Mälarens glittrande vatten som till allt du behöver i din vardag – och lite till. Bara en timme från Stockholm.

Antal lediga bostäder
17
Bostadstyp
Parhus, Radhus
Pris från
1 975 000 kr
Storlek (Boarea)
120–137 m²
Inflyttning
Från vinter 2022
Ägandeform
Bostadsrätt

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Brf Sundby Allé har 17 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Sundby Allé

  • 17 fem- till sexrumsbostäder
  • Från 1 975 000 kr till 2 995 000 kr
  • Inflyttning: Från vinter 2022
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.356340,17.195449. Se kartan på Google

En trevlig gata i Brf Sundby Allé som OBOS bygger i Strängnäs

Låt husdrömmen gå i uppfyllelse, en timme från Stockholm

Längtar du efter en lite lugnare, lite trevligare och lite mer familjär vardag? På en plats där du faktiskt känner grannarna på gatan, med allt vad det innebär av lekdejter och grillkvällar, samtidigt som du har Stockholm inom räckhåll? Då ska du spana in Stallarholmen – och Brf Sundby Allé.

Ny chans att hitta hem här

Husen i grannkvarteret, Brf Sundby Äng, gick åt i ett nafs. Men nu har du också chans att hitta hem här, i radhus och parhus om 120 respektive 137 välplanerade kvadratmetrar. Med dubbla uteplatser, fina sociala ytor och gott om plats för hela familjens privata liv i 3-4 sovrum. Båda husmodellerna har ett av sovrummen på entréplan, perfekt för dig som vill ha ett hemmakontor.

En liten ort med ett stort utbud

Att bo i Stallarholmen är att bo lite lagom lantligt. Omgivningarna består av vacker jordbruksbygd och du har nära till Mälarens glittrande vatten. Men för att vara en mindre ort har Stallarholmen ett imponerande utbud, mycket tack vare alla driftiga och kreativa personer som flyttar hit. Här finns ett rikt föreningsliv, en hel del service – och massor av aktiviteter för alla åldrar, året om. Bara en timme från Stockholm.

Trivsamma hem för både stora och små

Trivsamma hem för både stora och små

Brf Sundby Allé bjuder på nybyggda radhus om 120 kvm samt parhus om 137 kvm välplanerade kvadratmetrar i bekväm bostadsrättsform. Här kan du läsa mer om bostäderna.

Läs mer!
Stallarholmen är något alldeles extra

Stallarholmen är något alldeles extra

I Stallarholmen bor du lugnt och naturnära med närhet till svalkande dopp samtidigt som du har bekvämt gångavstånd till såväl förskola som livets förnödenheter.

Läs artikeln!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Sundby Allé

Vi svarar gärna på dina frågor!