Laster resultat
Försäljning pågår

Brf Sundby Allé

Att bo i Stallarholmen är att bo lite lagom lantligt, på en plats där du själv får ta plats. Här planerar vi för nybyggda radhus och parhus, med lika nära till Mälarens glittrande vatten som till allt du behöver i din vardag – och lite till. Bara en timme från Stockholm.

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
9
Bostadstyp
Parhus, Radhus
Pris från
1 975 000 kr
Storlek (Boarea)
120–137 m²
Inflyttning
Från vår 2023
Ägandeform
Bostadsrätt

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Detta händer nu

Visning

Söndagen den 30 januari hälsar vi dig välkommen på visning för Brf Sundby Allé! Ta tillfället i akt och lär dig mer om bostäderna, området, inköpsprocessen och ta chansen att få svar på alla dina frågor.

Visningen hålls i visningshuset på Källarängsvägen 27a i Stallarholmen, med endast ett tidsbokat sällskap åt gången.

Anmälan och tidsbokning görs genom att kontakta ansvarig mäklare.

Visningsbostad:
Källarängsvägen 27a, 64561 Stallarholmen. Se kartan på Google

Brf Sundby Allé har 9 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Sundby Allé

  • 9 fem- till sexrumsbostäder
  • Från 1 975 000 kr till 3 095 000 kr
  • Inflyttning: Från vår 2023
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.356340,17.195449. Se kartan på Google

En typisk gata i Brf Sundby Alle

Låt husdrömmen gå i uppfyllelse, en timme från Stockholm

Längtar du efter en lite lugnare, lite trevligare och lite mer familjär vardag? På en plats där du faktiskt känner grannarna på gatan, med allt vad det innebär av lekdejter och grillkvällar, samtidigt som du har Stockholm inom räckhåll? Då ska du spana in Stallarholmen – och Brf Sundby Allé.

Ny chans att hitta hem här

Husen i grannkvarteret, Brf Sundby Äng, gick åt i ett nafs. Men nu har du också chans att hitta hem här, i radhus och parhus om 120 respektive 137 välplanerade kvadratmetrar. Med dubbla uteplatser, fina sociala ytor och gott om plats för hela familjens privata liv i 3-4 sovrum. Båda husmodellerna har ett av sovrummen på entréplan, perfekt för dig som vill ha ett hemmakontor.

En liten ort med ett stort utbud

Att bo i Stallarholmen är att bo lite lagom lantligt. Omgivningarna består av vacker jordbruksbygd och du har nära till Mälarens glittrande vatten. Men för att vara en mindre ort har Stallarholmen ett imponerande utbud, mycket tack vare alla driftiga och kreativa personer som flyttar hit. Här finns ett rikt föreningsliv, en hel del service – och massor av aktiviteter för alla åldrar, året om. Bara en timme från Stockholm.

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Sundby Allé och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Trivsamma hem för både stora och små

Trivsamma hem för både stora och små

Brf Sundby Allé bjuder på nybyggda radhus om 120 kvm samt parhus om 137 kvm välplanerade kvadratmetrar i bekväm bostadsrättsform. Här kan du läsa mer om bostäderna.

Läs mer!
Stallarholmen är något alldeles extra

Stallarholmen är något alldeles extra

I Stallarholmen bor du lugnt och naturnära med närhet till svalkande dopp samtidigt som du har bekvämt gångavstånd till såväl förskola som livets förnödenheter.

Läs artikeln!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Sundby Allé

Vi svarar gärna på dina frågor!