Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Sundby Allé

Att bo i Stallarholmen är att bo lite lagom lantligt, på en plats där du själv får ta plats. Här bygger vi nu fina radhus och parhus, med lika nära till Mälarens glittrande vatten som till allt du behöver i din vardag – och lite till. Bara en timme från Stockholm.

1 av 14

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
4
Bostadstyp
Parhus, Radhus
Pris från
1 975 000 kr
Storlek (Boarea)
120–137 m²
Inflyttning
Från vår 2023
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen till vårt fina visningshus. Träffa mäklaren och få mer information om området, de nya bostäderna och vårt erbjudande om halverad månadsavgift i 24 månader. Anmälan krävs!

Adress: Källarängsvägen 27A i Stallarholmen

Passar inte tiden? Välkommen att boka en privat tid.

Visningsbostad:
Källarängsvägen 27a, 64561 Stallarholmen. Se kartan på Google

Halverad månadsavgift i Brf Sundby Allé

Just nu går vi på OBOS in och betalar halva månadsavgiften i Brf Sundby Allé 24 månader från inflyttning. Erbjudandet gäller ett begränsat antal nya kunder som är eller blir OBOS-medlemmar.

Kontakta mäklarna för mer information om erbjudandet

Brf Sundby Allé har 4 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Sundby Allé

  • 4 fem- till sexrumsbostäder
  • Från 1 975 000 kr till 3 095 000 kr
  • Inflyttning: Från vår 2023
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Källarängsvägen 27a, Stallarholmen. Se kartan på Google

En typisk gata i Brf Sundby Alle

Låt husdrömmen gå i uppfyllelse, en timme från Stockholm

Längtar du efter en lite lugnare, lite trevligare och lite mer familjär vardag? På en plats där du faktiskt känner grannarna på gatan, med allt vad det innebär av lekdejter och grillkvällar, samtidigt som du har Stockholm inom räckhåll? Då ska du spana in Stallarholmen – och Brf Sundby Allé.

Ny chans att hitta hem här

Husen i grannkvarteret, Brf Sundby Äng, gick åt i ett nafs. Men nu har du också chans att hitta hem här, i radhus och parhus om 120 respektive 137 välplanerade kvadratmetrar. Med dubbla uteplatser, fina sociala ytor och gott om plats för hela familjens privata liv i 3-4 sovrum. Båda husmodellerna har ett av sovrummen på entréplan, perfekt för dig som vill ha ett hemmakontor.

En liten ort med ett stort utbud

Att bo i Stallarholmen är att bo lite lagom lantligt. Omgivningarna består av vacker jordbruksbygd och du har nära till Mälarens glittrande vatten. Men för att vara en mindre ort har Stallarholmen ett imponerande utbud, mycket tack vare alla driftiga och kreativa personer som flyttar hit. Här finns ett rikt föreningsliv, en hel del service – och massor av aktiviteter för alla åldrar, året om. Bara en timme från Stockholm.

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Sundby Allé och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Trivsamma hem för både stora och små

Trivsamma hem för både stora och små

Brf Sundby Allé bjuder på nybyggda radhus om 120 kvm samt parhus om 137 kvm välplanerade kvadratmetrar i bekväm bostadsrättsform. Här kan du läsa mer om bostäderna.

Läs mer!
Stallarholmen är något alldeles extra

Stallarholmen är något alldeles extra

I Stallarholmen bor du lugnt och naturnära med närhet till svalkande dopp samtidigt som du har bekvämt gångavstånd till såväl förskola som livets förnödenheter.

Läs artikeln!
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Sundby Allé

Vi svarar gärna på dina frågor!