Laster resultat

Kommande projekt

Brf Sundby Hed

Uppfyll husdrömmen på enklast möjliga vis i charmiga Stallarholmen! Brf Sundby Hed bjuder på nybyggda radhus och parhus i tre storlekar i bekväm bostadsrättsform. Du får en uteplats och fina sociala ytor. Här har du lika nära till Mälarens glittrande vatten som till allt du behöver i din vardag – bara en timme från Stockholm. Vill du ha förtur? Passa på att bli OBOS-medlem så får du möjlighet att tjinga ditt drömhem samt får tillgång till många fina förmåner. Välkommen!

Observera att detta är en exempelbild och att utformningen kommer ändras.

1 av 17

Nyckelinformation

Bostadstyp
Radhus och parhus
Storlek (boarea)
97, 107 och 120 kvm
Ägandeform
Bostadsrätt
Säljstart
Prel. hösten 2024
Inflyttning
Prel. 2026

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.356340,17.195449. Se kartan på Google

Låt husdrömmen gå i uppfyllelse, en timme från Stockholm

Längtar du efter en lite lugnare, lite trevligare och lite mer familjär vardag? På en plats där du faktiskt känner grannarna på gatan, med allt vad det innebär av lekträffar och grillkvällar, samtidigt som du har Stockholm inom räckhåll? Då ska du spana in Stallarholmen – och Brf Sundby Hed.

Ny chans att hitta hem i Stallarholmen

Husen i grannkvarteren gick åt i ett nafs. Nu har du också chans att hitta hem här, i radhus och parhus om 97, 107 respektive 120 kvadratmetrar. 120 kvm har ett av sovrummen på entréplan, perfekt för dig som vill ha ett hemmakontor.

En liten ort med ett stort utbud

Att bo i Stallarholmen är att bo lite lagom lantligt. Omgivningarna består av vacker jordbruksbygd och du har nära till Mälarens glittrande vatten, en hel del service, och gångavstånd till både förskola och skola (F-6). För att vara en mindre ort har Stallarholmen ett imponerande utbud, mycket tack vare alla driftiga och kreativa personer som flyttar hit. Här finns ett rikt föreningsliv och massor av aktiviteter för alla åldrar, året om. Bara en timme från Stockholm.

Ett enklare sätt att uppfylla husdrömmen

Att bo i ett radhus eller ett parhus i bekväm bostadsrättsform ger dig möjlighet att njuta av huslivet på ett mycket enklare vis jämfört med att äga en egen villa. Du har din egen lättskötta tomt att njuta av, och en härlig uteplats på baksidan av huset. Du behöver inte bekymra dig om att måla om fasaden eller lägga om taket på egen hand när den dagen kommer. Här behöver du inte vara husvan för att trivas.

Om bostäderna

Om bostäderna

Brf Sundby Hed tar plats i ett grönt och trivsamt kvarter som är som gjort för familjelivet – oavsett hur din familj ser ut. Här är det helt enkelt väldigt enkelt att trivas.

Läs mer här!
Stallarholmen är något alldeles extra

Stallarholmen är något alldeles extra

I Stallarholmen bor du lagom lantligt, med all service du behöver i din vardag och Stockholm bara en timme bort. Brf Sundby Hed bjuder på radhus och parhus i tre storlekar med uteplats, fina sociala ytor och gott om plats för hela familjen.

Läs mer här!
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Sundby Hed

Vi svarar gärna på dina frågor!