Laster resultat

Kommande projekt

Brf Sundby Hed

Uppfyll husdrömmen på enklast möjliga vis i charmiga Stallarholmen! Brf Sundby Hed bjuder på nybyggda radhus och parhus i tre storlekar i bekväm bostadsrättsform. Du får minst en uteplats, fina sociala ytor och gott om plats för hela familjen med 3-4 sovrum. Här har du lika nära till Mälarens glittrande vatten som till allt du behöver i din vardag – bara en timme från Stockholm. Vill du ha förtur? Passa på att bli OBOS-medlem, så får du möjlighet att tjinga ditt drömhem samt fler fina förmåner. Välkommen!

I denna bild är bostaden utrustad med tillval gällande kamin samt kökspaketet "Lantligt".

Nyckelinformation

Bostadstyp
Radhus och parhus
Storlek (boarea)
107, 120 och 137 kvm
Ägandeform
Bostadsrätt
Säljstart
Prel. oktober 2022
Inflyttning
2024

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 59.356340,17.195449. Se kartan på Google

Låt husdrömmen gå i uppfyllelse, en timme från Stockholm

Längtar du efter en lite lugnare, lite trevligare och lite mer familjär vardag? På en plats där du faktiskt känner grannarna på gatan, med allt vad det innebär av lekträffar och grillkvällar, samtidigt som du har Stockholm inom räckhåll? Då ska du spana in Stallarholmen – och Brf Sundby Hed.

Ny chans att hitta hem i Stallarholmen

Husen i grannkvarteren gick åt i ett nafs. Nu har du också chans att hitta hem här, i radhus och parhus om 107, 120 respektive 137 välplanerade kvadratmetrar. Med dubbla uteplatser, fina sociala ytor och gott om plats för hela familjens privata liv i 3-4 sovrum. Båda husmodellerna har ett av sovrummen på entréplan, perfekt för dig som vill ha ett hemmakontor.

En liten ort med ett stort utbud

Att bo i Stallarholmen är att bo lite lagom lantligt. Omgivningarna består av vacker jordbruksbygd och du har nära till Mälarens glittrande vatten, en hel del service, och gångavstånd till både förskola och skola (F-6). För att vara en mindre ort har Stallarholmen ett imponerande utbud, mycket tack vare alla driftiga och kreativa personer som flyttar hit. Här finns ett rikt föreningsliv och massor av aktiviteter för alla åldrar, året om. Bara en timme från Stockholm.

Ett enklare sätt att uppfylla husdrömmen

Att bo i ett radhus eller ett parhus i bekväm bostadsrättsform ger dig möjlighet att njuta av huslivet på ett mycket enklare vis jämfört med att äga en egen villa. Du har din egen lättskötta tomt att njuta av, och en härlig uteplats på baksidan av huset. Du behöver inte bekymra dig om att måla om fasaden eller lägga om taket på egen hand när den dagen kommer. Här behöver du inte vara husvan för att trivas.

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här kan du se hur området är planerat och kanske kan du se var du skulle trivas bäst!

Se skissen i fullbild
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Sundby Hed

Vi svarar gärna på dina frågor!