Laster resultat
Försäljning pågår

Brf Munktell

I Norra Munktellstaden uppför OBOS Kärnhem ett kvarter, som säljs i två etapper. En modern stadsdel och ett centrum för innovation, kultur och sport med nya bostäder, ett nytt badhus och en ny arena. Först ut är Brf Munktell som består av två hus med totalt 67 lägenheter från 1-4 rum och kök.

Antal lediga bostäder
1
Bostadstyp
Lägenhet
Pris från
1 820 000 kr
Storlek (Boarea)
57 m²
Inflyttning
Inte avklarat
Ägandeform
Bostadsrätt

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Brf Munktell har en ledig bostad

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Försäljning pågår

Brf Munktell

  • 1 tvårumsbostad
  • Från 1 820 000 kr till 1 820 000 kr
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Norrgärdesgatan 3, Eskilstuna. Se kartan på Google

Interiör i projektet Brf Munktell som OBOS bygger i Eskilstuna

Nya bostäder centralt i Eskilstuna

Vårt kvarter ligger strax söder om Knut Hellbergsgatan och består av fyra hus, som samsas om en mysig innergård. Första etappen, Brf Munktell, består av hus 1 (norra) och hus 2 (östra) i kvarteret. Byggnaderna blir fyra våningar plus ett femte indraget vindsplan. I Brf Munktell finns något för alla, från våra ettor på 28 kvm till våra fyrarummare på 117 rum och kök. Alla lägenheter har minst en balkong eller uteplats.

Som alltid hos oss på OBOS Kärnhem får du hög kvalitet på inredning och material med bland annat helkaklade badrum, kök från HTH och vitvaror från Siemens. Dessutom ingår spotlights i både kök och badrum!

Vi lägger extra omsorg om utemiljön i området och strävar efter att skapa ett trivsamt och socialt kvarter där du och dina grannar kan mötas. Gården rymmer både privata uteplatser, gångstråk, sittplatser i solen och en lekplats för de minsta. Dessutom finns här föreningens gemensamma växthus, med plattbelagd uteplats och pallkragar för odling utanför.

Till centrum promenerar du enkelt på 15 minuter och cyklar på smidiga fem. Vill du hellre ta bussen avgår den precis runt knuten var tionde minut.

Lär känna Munktellstaden

Lär känna Munktellstaden

Munktellstaden vid Eskilstunaån är en historisk stadsdel som länge fungerade som Eskilstunas största industriområde. Idag är Munktellstaden en modern stadsdel och ett centrum för innovation, kultur och sport. Här finns flera lummiga grönområden, inte minst den vackra Stadsparken som löper längs med Eskilstunaån.

Läs mer om området
Gröna gårdar och vackert funktionellt inre

Gröna gårdar och vackert funktionellt inre

Totalt finns 67 bostadsrätter i föreningen, från studios på 28 kvm till de största fyrarummarna på 117 kvm. Husen får vackert rödgrå tegelfasader, med tydlig koppling till de historiska industribyggnader som funnits i området. Balkongerna är i första hand placerade in mot gården och lägenheterna högst upp i husen får stora härliga takterrasser med egna orangerier.

Läs mer om bostäderna
Design och tillval

Design och tillval

Alla bostäder från OBOS Kärnhem har hög standard som standard. Vår grundstandard är genomtänkt i hela bostaden med lugna färger i vitt och grått till ett ekgolv. Det ger dig möjlighet att sätta en personlig prägel på din bostad. Du sätter din egen stil på din bostad genom att göra personliga val i designwebben.

Läs mer och design och tillval
Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt är en populär boendeform som också är en klassisk, svensk sådan från 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs om att bo i bostadsrätt

Kontakta oss för mer information om Brf Munktell

Vi svarar gärna på dina frågor!