Laster resultat

Slutsålt

Brf Munktell

I Norra Munktellstaden uppför OBOS Kärnhem ett kvarter, som säljs i två etapper. En modern stadsdel och ett centrum för innovation, kultur och sport med nya bostäder, ett nytt badhus och en ny arena. Först ut är Brf Munktell som består av två hus med totalt 67 lägenheter från 1-4 rum och kök.

1 av 9

Nyckelinformation

Antal bostäder
67 lägenheter
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Försäljning pågår!
Inflyttning
Inflyttningsklart!

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Norrgärdesgatan 3, Eskilstuna. Se kartan på Google

Interiör i projektet Brf Munktell som OBOS bygger i Eskilstuna

Nya bostäder centralt i Eskilstuna

Vårt kvarter ligger strax söder om Knut Hellbergsgatan och består av fyra hus, som samsas om en mysig innergård. Första etappen, Brf Munktell, består av hus 1 (norra) och hus 2 (östra) i kvarteret. Byggnaderna blir fyra våningar plus ett femte indraget vindsplan. I Brf Munktell finns något för alla, från våra ettor på 28 kvm till våra fyrarummare på 117 rum och kök. Alla lägenheter har minst en balkong eller uteplats.

Som alltid hos oss på OBOS Kärnhem får du hög kvalitet på inredning och material med bland annat helkaklade badrum, kök från HTH och vitvaror från Siemens. Dessutom ingår spotlights i både kök och badrum!

Vi lägger extra omsorg om utemiljön i området och strävar efter att skapa ett trivsamt och socialt kvarter där du och dina grannar kan mötas. Gården rymmer både privata uteplatser, gångstråk, sittplatser i solen och en lekplats för de minsta. Dessutom finns här föreningens gemensamma växthus, med plattbelagd uteplats och pallkragar för odling utanför.

Till centrum promenerar du enkelt på 15 minuter och cyklar på smidiga fem. Vill du hellre ta bussen avgår den precis runt knuten var tionde minut.