Laster resultat
Försäljning pågår

Brf Bolinder

I Norra Munktellstaden uppför OBOS ett kvarter, som säljs i två etapper. Brf Munktell är slutsålt och nu släpper vi etapp 2, Brf Bolinder, som består av två hus med totalt 67 lägenheter från 1-4 rum och kök.

Antal lediga bostäder
56
Bostadstyp
Lägenhet
Pris från
1 098 000 kr
Storlek (Boarea)
28–117 m²
Inflyttning
Från sommar 2024
Ägandeform
Bostadsrätt

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Detta händer nu

Visning

Välkommen på visning! Brf Bolinder är kvarterets andra etapp och husen har samma smarta planering som i första etappen. Första etappen, Brf Munktell, är redan slutsåld och inflyttad. Föreningarna kommer att ha en gemensam innergård och bilda ett mysigt och grönt kvarter kring ett härligt orangeri. Vi har en visningslägenhet i Brf Munktell. Vill du få en känsla av kvarteret och bostäderna så är du varmt välkommen att kontakta Robert Hammarström för att boka en visning.

Visningsbostad:
Eleonoragatan 17 lgh 1004. Entré sker från innergården. . Se kartan på Google

Det ska löna sig att vara med från start!

För att ge projektet en snabb start kommer vi erbjuda ett säljstartspris enligt rådande prislista. Därefter förbehåller vi oss rätten att göra prisjusteringar. Säljstartspriset innebär en bra affär för dig som går in tidigt samtidigt som vi säkerställer igångsättning med byggnationen.

Brf Bolinder har 56 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Bolinder

  • 56 en- till fyrarumsbostäder
  • Från 1 098 000 kr till 4 998 000 kr
  • Inflyttning: Från sommar 2024
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Norrgärdesgatan 3, Eskilstuna. Se kartan på Google

Lär känna Munktellstaden

Lär känna Munktellstaden

Munktellstaden vid Eskilstunaån är en historisk stadsdel som länge fungerade som Eskilstunas största industriområde. Idag är Munktellstaden en modern stadsdel och ett centrum för innovation, kultur och sport. Här finns flera lummiga grönområden, inte minst den vackra Stadsparken som löper längs med Eskilstunaån.

Läs mer om området

Se filmen om Norra Munktellstaden!

Följ med marknadsansvariga Lukas Lindström från Fastighetsbyrån i Eskilstuna på en exklusiv rundvandring i Norra Munktellstaden.

Gröna gårdar och vackert funktionellt inre

Gröna gårdar och vackert funktionellt inre

Totalt finns 67 bostadsrätter i föreningen, från studios på 28 kvm till de största fyrarummarna på 117 kvm. Husen får vackert rödgrå tegelfasader, med tydlig koppling till de historiska industribyggnader som funnits i området. Balkongerna är i första hand placerade in mot gården.

Läs mer om bostäderna
Design och tillval

Design och tillval

Alla bostäder från OBOS har hög standard som standard. Vår grundstandard är genomtänkt i hela bostaden med lugna färger i vitt och grått till ett ekgolv. Det ger dig möjlighet att sätta en personlig prägel på din bostad. Du sätter din egen stil på din bostad genom att göra personliga val i designwebben.

Läs mer och design och tillval
Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt är en populär boendeform som också är en klassisk, svensk sådan från 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs om att bo i bostadsrätt
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Bolinder

Vi svarar gärna på dina frågor!