Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Bolinder

I Norra Munktellstaden bygger vi nu vår andra etapp, Brf Bolinder som består av två hus med totalt 67 lägenheter från 1-4 rum och kök. Här får du ett centralt och bekymmersfritt boende med trivsam innergård och garage i källarplan

1 av 18

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
28
Bostadstyp
Lägenhet
Pris från
1 098 000 kr
Storlek (boarea)
28–117 m²
Inflyttning
Från juni 2024
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen på visning av Brf Bolinder i vår visningslägenhet!

Visningslägenheten är en 2:a och ligger i Brf Munktell, vår första etapp och delar den fina innergården med Brf Bolinder. Ta tillfället i akt och lär dig mer om bostäderna, området och passa på att få svar på alla dina frågor av ansvarig mäklare som finns på plats.

Har vi ingen inplanerad tid här så kontakta mäklaren för att boka en tid eller för att få mer information. Varmt välkommen!

Visningsbostad:
Eleonoragatan 17, 633 44 Eskilstuna. Se kartan på Google

Erbjudanden i Brf Bolinder

100 000 kr rabatt per rum

Fler rum ger mer rabatt i Brf Bolinder i Eskilstuna.
En studio/etta - 100 000 kr i rabatt.
En tvåa - 200 000 kr i rabatt.
En trea - 300 000 kr i rabatt
Husets takvåning/fyra - 400 000 kr i rabatt.

Erbjudandet gäller nya kunder som köper en bostad i Brf Bolinder innan 30 april. Rabatten dras av från ordinarie pris i prislistan.

Trygg start med räntekompensation

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer och vi vill att den ska vara en trygg och glädjefylld händelse. Vi på OBOS erbjuder därför en räntekompensation för Brf Bolinder som delvis kompenserar för bostadsrättsföreningens ökade räntekostnader. Den räcker i tre år med en årlig avtrappning och täcker ränteökningar med upp till 1,0% på förenings lån. Det betyder att du och föreningen får ett visst skydd mot avgiftshöjningar av månadsavgiften. Kontakta gärna mäklaren för mer information.

Brf Bolinder har 28 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Bolinder

  • 28 en- till fyrarumsbostäder
  • Från 1 098 000 kr till 4 998 000 kr
  • Inflyttning: Från juni 2024
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Norrgärdesgatan 3, Eskilstuna. Se kartan på Google

Lär känna Munktellstaden

Lär känna Munktellstaden

Munktellstaden vid Eskilstunaån är en historisk stadsdel som länge fungerade som Eskilstunas största industriområde. Idag är Munktellstaden en modern stadsdel och ett centrum för innovation, kultur och sport. Här finns flera lummiga grönområden, inte minst den vackra Stadsparken som löper längs med Eskilstunaån.

Läs mer om området

Se filmen om Norra Munktellstaden!

Följ med marknadsansvariga Lukas Lindström från Fastighetsbyrån i Eskilstuna på en exklusiv rundvandring i Norra Munktellstaden.

Gröna gårdar och vackert funktionellt inre

Gröna gårdar och vackert funktionellt inre

Totalt finns 67 bostadsrätter i föreningen, från studios på 28 kvm till de största fyrarummarna på 117 kvm. Husen får vackert rödgrå tegelfasader, med tydlig koppling till de historiska industribyggnader som funnits i området. Balkongerna är i första hand placerade in mot gården.

Läs mer om bostäderna
Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt är en populär boendeform som också är en klassisk, svensk sådan från 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs om att bo i bostadsrätt
Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Bolinder

Vi svarar gärna på dina frågor!