Exteriör i Brf Vildrosen

Varför välja Brf Vildrosen?

Nybyggda radhus och parhus i tre olika modeller, i ett levande kvarter med bra läge i omåttligt populära Tygelsjö. Härliga hem för många olika smaker – alla i bekväm bostadsrättsform. Läs mer om allt som Brf Vildrosen har att erbjuda här.

Ett småskaligt kvarter att leva livet i

Brf Vildrosen består av tre olika husmodeller – alla i två plan. Husens fasader pryds av puts, på klassiskt skånskt manér. En av husmodellerna får också inslag av träpanel som bidrar med ett lite modernare uttryck. Även i färgsättningen möts det klassiskt skånska och det moderna, i milda toner som skapar ett varmt och välkomnande uttryck. Allt som allt: ett trivsamt och småskaligt kvarter med ett levande gaturum, menar projektutvecklare Pernilla Lundell.

Pernilla Lundell, ansvarig projektutvecklare på OBOS

–  Att husens entréer får kontakt med gatan bidrar till småskaligheten, liksom att häckar och grönska ramar in både hus och parkeringsplatser. Vi har också sett till att anpassa bostäderna efter väderstrecken för att få bästa möjliga läge på uteplatserna.

Hem som passar livet du vill leva

Det här blir det femte kvarteret som vi på OBOS bygger i Tygelsjö. Tanken med hela området är att skapa en variation bland bostäderna: här ska finnas hem för alla smaker. Brf Vildrosen är ett utmärkt exempel på detta, för även om husmodellerna på pappret har en hel del likheter så har de också sina egna specifika fördelar. För även om många som flyttar till Tygelsjö är barnfamiljer behöver det inte alls betyda att man lever sitt liv på samma sätt.

– Ofta tänker man till exempel att stor tomt är lika med en bättre bostad, men det stämmer inte längre. Därför har vi valt tre olika hustyper med olika kvaliteter. Här finns  hus med väldigt liten tomt, men med stor altan, för dig som vill slippa klippa ett enda grässtrå. Men här finns också både hus med större trädgård och med mindre täppa. Även prislappen skiljer sig åt, beroende på bostaden och läget i kvarteret, berättar Pernilla.

Bykänsla med storstadspuls inom räckhåll

Att bo i Tygelsjö har blivit oerhört populärt. Här är det enkelt att trivas, och många som flyttar hit vill också bo kvar. Därför är det viktigt med en bredd av olika bostäder, som passar olika lägen i livet, säger Pernilla.

– Precis, vår tanke är att du ska kunna flytta vidare inom området när det du vill ha ut av ditt boende förändras. Tygelsjö har så många härliga fördelar. Du får den mysiga bykänslan, du har nära till rekreation och nära till Malmös puls. Och här bor du i ett helt nybyggt område som håller en hög arkitektonisk nivå och som har gott om trivsamma utemiljöer.

Bekvämt i alla bemärkelser

Det är något visst med känslan att flytta in i ett helt nytt hem där ingen bott förut. Men ett nyproducerat boende i bostadsrättsform betyder också att du inte behöver oroa dig för obehagliga överraskningar, varken renoveringsmässiga eller ekonomiska sådana.

– Oavsett vilket hus du väljer får du ett helt nytt hem med alla bekvämligheter – och hög kvalitet, både när det gäller hur huset är byggt och vilka material vi har valt. Du får ett hem med en väl genomtänkt planlösning i ett genomtänkt kvarter, konstaterar Pernilla.

Typplanlösning för parhus 1 om 110 kvm

Vem tror du kommer trivas bäst här?

Jag tror det blir väldigt blandat. Många barnfamiljer av alla slag, både med små och stora barn. Hit kan man ju flytta även med tonåringar, de kan ju fortfarande åka in till stan och sina kompisar. Och blivande barnfamiljer såklart. Men jag tror också att kvarteret kan tilltala familjer med utflugna barn, inte minst de större radhusen som har många trevliga kvaliteter för den tiden i livet.

Vilket hus ska jag välja?

Don efter person, brukar det heta. Och sällan har det väl varit mer sant än just här. Tre olika husmodeller, alla med sina specifika fördelar. Här listar Pernilla några av dem. Valet är ditt!

Parhusen

Här ser vi en riktigt smart planlösning med rum för det mesta och där stora fönsterpartier ger ett fint ljusinsläpp. De här husen passar också perfekt för dig som inte uppskattar trädgårdsskötsel - du har en stor, fin altan men ingen tomt att tala om. Livet i det gröna kan du njuta av ändå, eftersom du bor granne med en park.

Interiör i parhus 1 om 110 kvm

Radhus, 107 kvm

Det här är en av våra mest populära husmodeller, inte minst bland de lite yngre barnfamiljerna. Du har en fin planlösning med stora öppna ytor på entrévåningen, och här har vi valt tre sovrum som standard på övervåningen – men du kan också välja bland olika alternativa planlösningar som tillval. Här får du både stor altan och egen liten trädgårdstäppa.

Radhus, 110 kvm

De här husen har stora altaner i härligt västerläge med egen trädgård nedanför. Här får du också en carport i anslutning till entrén. På insidan möts vi av en väl genomtänkt planlösning, till exempel ett kök med riktig matplats – och på övervåningen har du en mysig balkong som du kan sitta och spana ut över gatan på!

Är du intresserad av Brf Vildrosen?

Är du intresserad av Brf Vildrosen?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!