Bo härligt, nytt och bekymmersfritt

I Brf Vildrosen är det enkelt att njuta av det ljuva livet på landet – i superbekvämt bostadsrättsformat. Du kan njuta av huslivet med allt vad det innebär av grillkvällar och trädgårdspyssel i det lite mer behändiga formatet. Samtidigt slipper du klassiska villabekymmer – eftersom du inte har en vildvuxen jättetomt att ta hand om, och husen kräver minimalt med underhåll.

Ett levande kvarter att leva livet i

Ombyte förnöjer är ett uttryck som stämmer rätt så perfekt in på Brf Vildrosen. Tre olika husmodeller ger kvarteret ett charmigt och småskaligt uttryck som passar alldeles utmärkt här i byn. Husen ligger granne med en fin liten park och får putsade fasader, vissa med fint inslag av träpanel. Alltsammans i en mjuk och behaglig färgsättning med skön variation, inspirerad av den gamla bebyggelsen i byn. Med andra ord: ett klassiskt skånskt uttryck, utan att på något sätt försaka det moderna i tillvaron.

Nya hem för vardagsliv och vardagslyx

Här kan du välja mellan tre olika hustyper. Alla i två plan, och alla med tre sovrum på övervåningen som standard. Två badrum, det ena med tvättmaskin och torktumlare, fina uteplatser och ett fullutrustat kök är också gemensamt för alla husmodellerna. Men alla har också sina egna, specifika fördelar – allt för att det ska vara enkelt för dig att hitta just ditt drömhem.

Typplanlösning för parhus 1 om 110 kvm

Perfekta parhus

Parhusen om 110 kvm lockar med härliga sällskapsytor, både inomhus och utomhus. Från vardagsrumsdelen öppnar dubbeldörrar upp till en generöst tilltagen altan, vissa hus har även plats för uteplats på framsidan. Här slipper du stor tomt att ta hand om, perfekt för dig som vill lägga tid på annat än trädgårdsskötsel. Njuta i det gröna kan du göra ändå – för här bor du granne med en fin liten park.

Interiör i parhus 1 om 110 kvm

Riktigt fina radhus

Kvarteret bjuder också på två olika radhus. Den lite mindre modellen är en av våra i särklass mest populära hustyper: på 107 välplanerade kvadratmetrar ryms allt du behöver. Här finns rum för såväl det sociala livet som för privatlivet, med möjlighet till alternativa planlösningar på övervåningen som tillval, till exempel kan ett av de tre sovrummen göras om till ett mysigt allrum. Självklart har också dessa hus en rejäl altan, men också en egen liten trädgårdstäppa att motionera dina gröna fingrar på.

Radhus med extra allt

De lite större radhusen om 110 kvm bjuder på ännu lite mer av allt det goda. Till exempel har de både en fin balkong på övervåningen och en ljuvlig altan på baksidan av huset, i bästa västerläge dessutom. Härifrån leder också en mysig trappa ner till din egen trädgård. De här husen har de största tomterna i kvarteret, perfekt för dig med odlardrömmar. Här får också det praktiska i tillvaron extra guldkant, i form av en egen carport.

Interiör i parhus 2 om 110 kvm

Hem med bra standard som standard

Såväl inredning som utrustning i ditt nya hem håller en bra standard. I parhusen och radhusen om 110  kvm bjuds vi på badrum med kakel och klinker, kök från HTH och vitvaror från Siemens. I de lite mindre radhusen ser vi istället lättskötta våtrumsmattor och -väggar i badrummen, kök från Vedum och vitvaror från Bosch. Alla materialval är utvalda med omsorg för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt låta din egen stil få ta plats. Vi har heller inte glömt de praktiska detaljerna i tillvaron, som att alla hus får ett eget förråd och egen parkeringsplats för två bilar. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Är du intresserad av Brf Vildrosen?

Är du intresserad av Brf Vildrosen?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!