Njut av det ljuva lägenhetslivet

Att bygga flerbostadshus i en by ställer lite högre krav på husens utformning. Här passar inga stora kolosser, istället har det småskaliga, byanpassade fått råda. Brf Syrenen passar därför alldeles utmärkt här i byn – de blir ett stilfullt tillskott till den nya delen av Tygelsjö.

Klassiskt möter modernt

Fasaderna pryds av puts i en sober färgsättning som hämtar inspiration från Tygelsjös äldre bebyggelse, ett klassiskt skånskt uttryck som med mörka detaljer ändå känns alldeles modernt. Helheten blir ett kvarter som upplevs både inbjudande och luftigt – där du kan njuta av livet på din egen uteplats eller balkong. Alla har utmärkt solläge.

Smart husplacering ökar livskvaliteten

Husen placeras nära gatan vilket skapar utrymme för grönskande innergårdar mellan husen. Här planerar vi både för lite lekutrustning och mysiga sittplatser – allt för att skapa en plats som alla i kvarteret kan njuta av. Även praktiska detaljer som parkering, inklusive platser med laddstolpe för elbil, och cykelparkering ryms här. Behöver du parkeringsplats hyr du den av föreningen.

Hållbara hem för alla smaker

Här finns hem för de flesta smaker, med ljusa och väl utnyttjade kvadratmetrar. Från kvadratsmarta ettor till rejäla fyror. I två av husen finns också en riktig kronjuvel till lägenhet: en fyra i två etage om hela 116 kvm med stor terrass på övervåningen. Här finns helt enkelt plats för att leva livet, oavsett hur ditt liv ser ut. Och dessutom är lägenheterna Svanenmärkta, vilket både är extra bra för vår miljö och för din inomhusmiljö.

Ljust. fräscht – och praktiskt

Här flyttar du rakt in i ett hem som är redo att användas. Inredningen är genomgående ljus och stilren för att hålla stilen i många år framöver – och samtidigt låta din egen stil få ta plats. Såväl material som utrustning är utvald med omsorg. Vad sägs till exempel om badrum med kakel och klinker, kök från Marbodal och vitvaror från Siemens? Inklusive tvättmaskin och torktumlare, i form av kombimaskin i de minsta lägenheterna. Alla lägenheter har också bra förvaringsytor inomhus, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

 

Är du intresserad av Brf Syrenen?

Är du intresserad av Brf Syrenen?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!