Laster resultat
Kommande projekt

Brf Hjärtbladet

I Gyllins Trädgård bor du grönt och skönt, nära service – och med hela Malmös utbud på bekvämt avstånd. Här planerar vi nu för Svanenmärkta radhus i bekväm bostadsrättsform. Både enplans- och tvåplanshus med rejäla altaner och egen täppa – alltsammans i ett kvarter med det lilla extra…

Nyckelinformation

Antal bostäder
14 radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Preliminärt våren 2022
Inflyttning
Preliminärt 2023
Storlek (boarea)
ca 98 & ca 144 m²

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Villekullagatan, 212 45 Malmö. Se kartan på Google

Nybyggda Svanenmärkta radhus för det goda livet

Brf Hjärtbladet bjuder på något ganska ovanligt i Malmö: nybyggda Svanenmärkta radhus lagom nära stan. Här finns plats för att leva livet i både enplanshus och tvåplanshus,  i ett grönt och skönt kvarter med härliga gemensamma ytor för odling och umgänge – bland annat ett fint växthus.

Trivsamt för alla åldrar

Här bjuds vi på två olika modeller av radhus: ett enplanshus om cirka 98 välplanerade kvm, och ett tvåplanshus om cirka 141 härliga sådana. Båda har fina sociala ytor, men också gott om plats för privatlivet i 2-4 sovrum – och naturligtvis har varje hus en stor altan och en egen trädgårdstäppa.

Läge för vardagsliv och vardagslyx

I lummiga och gröna Gyllins Trädgård har du nära till det mesta du behöver i din vardag. Nybyggd skola, förskolor och alla butikerna på Toftanäs, till exempel. Men här finns också gott om saker som sätter guldkant på den samma, som naturparken och den fina lekplatsen. Och när storstadspulsen lockar tar du bussen, eller cykeln, in till stan på runt en halvtimme – eller en kvart med bil.

Titta närmare på bostäderna

Titta närmare på bostäderna

I Brf Hjärtbladet bygger vi Svanenmärkta radhus i ett eller två plan – alldeles lagom nära stan och med gott om service runt knuten. Här bor du bekvämt i bostadsrätt med fina sociala ytor, 2-4 sovrum, stor altan och egen täppa.

Läs mer!
Om kvarteret

Om kvarteret

I Brf Hjärtbladet bor du nära natur, service och aktiviteter. Och när storstadspulsen lockar tar du bussen, eller cykeln, in till stan på runt en halvtimme – eller en kvart med bil.

Läs mer här
Vill du bo extra hållbart? Välkommen hit!

Vill du bo extra hållbart? Välkommen hit!

I Brf Hjärtbladet kan du flytta in i Svanenmärkta radhus i ett eller två plan – alldeles lagom centralt i Malmö. Ett hållbart val för miljön, och för din inomhusmiljö. Läs mer om varför här.

Läs hela artikeln här
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Hjärtbladet

Vi svarar gärna på dina frågor!