Laster resultat
Slutsålt

Brf Flädern

I Tygelsjö planerar vi på OBOS byggnation av trivsamma radhus om 110 välplanerade kvadratmetrar med alla bekvämligheter du kan önska dig. Här bor du lagom mycket på landet, med cykelavstånd till havet. I byn finns en hel del service: till exempel frisör, matbutik, restauranger, skolor, förskolor och hunddagis. Men du har också Malmös och Köpenhamns storstadspuls inom räckhåll.

Projektet är slutsålt

Projektet är slutsålt.

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 55.515663,12.990006. Se kartan på Google

Kvinna och barn på promenad i Tygelsjö

Välkommen hem till byn – och till ditt nybyggda radhus

Mysiga Tygelsjö är något alldeles extra: en livs levande, skånsk by med hela Malmös, Köpenhamns och världens utbud på bekvämt avstånd. Att bo här är väldigt populärt, och nu får du också chans att hitta hem här, i Brf Fläderns trivsamma radhus i två plan. 

Tvåvåningshusen i Brf Flädern får ett charmigt och småskaligt uttryck som passar alldeles utmärkt här i byn. Husens placering skapar ett välkomnande, familjärt kvarter, som gjort för barnfamiljer. Fasaderna pryds av tegel i en mjuk och behaglig färgsättning som hämtar sin inspiration från den gamla bebyggelsen i byn. Stilrena grå Allt som allt: ett klassiskt skånskt uttryck, utan att på något sätt försaka det moderna.

Att bo på en mindre ort innebär ett enklare, tryggare liv. Men du behöver inte ha tråkigt för det. Runt omkring byn finns fina promenad- och cykelstråk. Du har cykelavstånd till svalkande dopp i havet, och alla möjligheter till en aktiv fritid för hela familjen. Byn har flera lekplatser, egen sporthall och Tygelsjö IK har verksamhet inom bland annat fotboll, gymnastik och innebandy. Du når flera olika golfbanor på 10-15 minuter i bilen, och för dig som gillar hästar finns flera ridskolor i närområdet.

 

Kvartersskiss

Kvartersskiss

Här har du chans att ta del av kvartersskissen över Brf Flädern och var vi planerar att placera de olika bostäderna.

Se skissen i full bild här!
Titta närmare på radhuset om 110 kvm!

Titta närmare på radhuset om 110 kvm!

Barnfamilj eller blivande sådan? Då är det här ett hus för er. Här bor ni bekvämt i bostadsrätt, i ett hus som är specialanpassat för familjelivet. Lagom stort och lättstädat – med härliga sociala ytor.

Läs mer!
Bo härligt, nytt och bekymmersfritt

Bo härligt, nytt och bekymmersfritt

I Brf Flädern är det enkelt att leva det ljuva livet på landet – i superbekvämt bostadsrättsformat. Du kan njuta av huslivet med allt vad det innebär av grillkvällar och trädgårdspyssel i det lite mer lätthanterliga formatet.

Läs mer!
Varför välja Flädern?

Varför välja Flädern?

Tygelsjö har blivit otroligt populärt, inte minst bland barnfamiljer. Det har vi tagit fasta på i Brf Fläderns supersmarta radhus. Lagom stora ytor, med alla bekvämligheter som behövs för att leva det goda familjelivet.

Läs mer här!