Laster resultat

Kommande projekt

Pihlängen

I Stora Uppåkra - Hjärup ska OBOS skapa en levande stadsdel med 130 bostäder i blandad småhusbebyggelse och med närhet till service, lekplatser och grönområden.

Pihlängen områdesbild

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Gamla Lundavägen, 245 64 Hjärup. Se kartan på Google

Pihlängen – ett område i utveckling

I Hjärups östra delar kommer bostadsområdet Pihlängen att växa fram under de kommande åren. Här ska OBOS uppföra drygt 130 bostäder i blandad småhusbebyggelse – radhus och parhus – så här finns det något för alla! Tack vare variationen av bostäder finns här något för alla. Vi är igång med försäljningen av den första etappen. Under 2024 planerar vi även en andra säljetapp av Brf Blåklockan. 

Med närhet till det mesta

Från Hjärup tar du dig enkelt in till både Malmö och Lund med buss eller tåg. Skånetrafikens Pågatåg stannar på Hjärup station, dit du cyklar på under tio minuter. Med tåget tar det sedan sex minuter till Lund och tio minuter till Malmö. Om du i stället lockas av tanken på att cykelpendla tar du dig till Lund på 20 minuter.

Brf Blåklockan

Brf Blåklockan

I Brf Blåklockan planerar vi för par- och radhus i både ett och två plan. Försäljningen av etapp ett i Brf Blåklockan är igång. Under 2024 planerar vi för säljstart av etapp två. För att hålla dig uppdaterad om projektet, gör en intresseanmälan på Brf Blåklockan projektsida.

Gör en intresseanmälan

OBOS utvecklar Pihlängen

Kontakta oss för mer information om Pihlängen

Vi svarar gärna på dina frågor!