Laster resultat
Kommande projekt

Brf Pärlan

Lund växer och satsar. Beslutet om den nya spårvägen som förbinder Lund med ESS visar att Lunds kommun tar etableringen av nya Brunnshög på allvar. Här kan nya satsningar och en ny stadsdel tryggt etableras som en del av såväl det historiska Lund som något helt nytt, med möjlighet för en unik och nytänkande stadsbildning.

Antal bostäder
107
Bostadstyp
Lägenheter
Pris från
Ej klart
Storlek (boarea)
Ej klart
Inflyttning
Ej klart
Ägandeform
Bostadsrätt
Säljstart
Våren 2021

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering 55.721053 latitud, 13.234148 longitud

Brunnshögsgatan, Lund. Se kartan på Google

En modern stadsdel med närhet in till centrum med spårvagn.

Kvarterets placering intill spårvägens hållplats i övergången mellan stadsstruktur i väst och Nobelparken i öst skapar unika förutsättningar för ett hållbart, urbant och socialt sammanhang. Detta är något som vi lagt stor vikt vid att ta vara på. Brf Pärlan ska vara ett kvarter med tydlig arkitektonisk och funktionell identitet i harmoni med Lunds framtida utveckling. Brf Pärlan blir en viktig pusselbit för framväxten av nya Brunnshög och skapar möjlighet för möten över gränser på lika villkor.

Ett landmärke i Brunnshög

Med sin starka, självsäkra arkitektoniska gestaltning blir Brf Pärlan ett landmärke i Brunnshög, en viktig del av stadsbilden. Stor omsorg har lagts på att utforma ett kvarter som har en byggnads landmärkeskvaliteter men samtidigt ett kvarters komplexitet, liv och variationsrikedom. Allt sammantaget för att skapa förutsättningar för ett rikt stadsliv.

Co-working

I anknytning till caféreceptionen finns flexibla arbetsplatser i ett så kallat co-workingkoncept. Här erbjuds arbetsplatser i social, kreativ miljö utan långa kontrakt. En arbetsplats kan hyras per dag, vecka, månad eller längre. Konceptet vänder sig exempelvis till dem som annars arbetar hemifrån och är i behov av ett större socialt sammanhang, eller till dem som ständigt är på resande fot.
Receptionscaféet administrerar co-workingmiljön och ser till att alla har tillgång till god arbetsmiljö, skrivare, nätverk, städning med mera och självklart en god kopp kaffe!

Vill du köpa bostad i Brf Pärlan?

Byggs av:

  • logotyp obos kärnhem