Svanenmärkta hem för det ljuva huslivet

Att bo här är att leva huslivet i ett smidigt format, utan klassiska villabekymmer. Ett nybyggt hus kräver minimalt med underhåll, och den dagen det blir dags för sådant sköter ni det tillsammans i bostadsrättsföreningen. Dessutom bor du i ett Svanenmärkt hus, vilket både är extra bra för vår miljö och för din inomhusmiljö.

Ett härligt hållbart kvarter

Brf Önskan tar plats längs med en lugn och grön villagata. Här bor du modernt och bekvämt i kedjehus eller i radhus. Men långa längor lyser med sin frånvaro, husens placering skapar ett luftigt kvarter som dessutom ger många chanser att bo i gavelläge. Väl utvald växtlighet bidrar till trivseln för både människor och pollinerare, så som sig bör i ett Svanenmärkt kvarter. Hållbarheten sträcker sig faktiskt ända upp på hustaken, där solceller producerar el som ger lägre driftskostnader – och ut på parkeringarna, där vi förbereder för att du ska kunna installera laddare för elbil.

Med en alldeles egen stil

Modernt och stilrent – men ändå med attityd. Husens gestaltning bjuder på putsade fasader med inslag av fin funkispanel. Tätspröjsade fönster bidrar med en nypa industrikänsla och alltsammans färgsätts i en mjuk och behaglig färgsättning i grå och gröna toner som matchas fint av altanernas och terrassernas värmebehandlade virke. Allt som allt: en modern stil med mycket charm som bidrar till kvarterets lite mer exklusiva helhetsintryck.

Rum för det goda livet inomhus

Oavsett om du väljer ett kedjehus eller ett radhus får du ett fantastiskt fint hem med 125 välplanerade kvadratmetrar i två plan. Entrévåningen bjuder på härliga sällskapsytor, ett fullutrustat kök med riktig matplats och badrum med tvättmaskin och torktumlare. På övervåningen hittar vi tre trivsamma sovrum, det största med egen walk-in-closet, ett mysigt allrum och badrum med badkar. Här uppe har kedjehusen också ytterligare ett ess i rockärmen i form av en otroligt härlig terrass som du når både från allrummet och det största sovrummet.

Och gott om plats för ute-njut

Utelivet är ju en stor del av huslivet, så självklart kan varje bostad skryta med fina uteplatser. På baksidan av alla hus, i bästa solläge, väntar en stor altan med trädäck. Men det finns plats för uteplats även på entrésidan, för dig som vill fånga morgonsolen. Och kedjehusens terrass ovanpå carporten är förstås något alldeles extra… Varje hus har också sin egen lättskötta trädgårdstäppa, lagom stor att njuta av utan att behöva lägga för mycket jobb på skötseln. Vill du ha lite mer utrymme för dina gröna fingrar? Då väljer du ett kedjehus på gaveln, dessa har de största tomterna.

Hög standard är standard

Såväl inredning som utrustning i ditt nya hem håller en riktigt bra standard redan från början. Badrum med kakel och klinker, kök från HTH och vitvaror från Siemens, till exempel. Alla materialval är utvalda med omsorg för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt låta din egen stil få ta plats. Och vi har heller inte glömt de praktiska detaljerna i tillvaron, som att alla hus får ett eget isolerat förråd, egen parkeringsplats – kedjehusen har dessutom carport. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Är du intresserad av Brf Önskan?

Är du intresserad av Brf Önskan?

Gå till projektsidan för att läsa mer om bostäderna och området. Här hittar du även kontaktuppgifter och intresseanmälan.

Jag är nyfiken och vill läsa mer!