Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Önskan

I populära Rydebäck bygger vi Svanenmärkta radhus och kedjehus om 125 kvm med kanonfina uteplatser. Här har du nära till allt, inklusive svalkande dopp. Men också smidig pendling vare sig du jobbar i Helsingborg, Malmö, Lund – eller Köpenhamn, för den delen. Flytta in redan från april 2023!

1 av 13

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
2
Bostadstyp
Kedjehus, Radhus
Pris från
4 695 000 kr
Storlek (Boarea)
125 m²
Inflyttning
Från vår 2023
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Brf Önskan har 2 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Önskan Etapp 3

  • 2 femrumsbostäder
  • Från 4 695 000 kr till 4 695 000 kr
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Horsögatan 22, Rydebäck. Se kartan på Google

Nybyggda hus med allt du kan önska dig

I Brf Önskan lever du huslivet på bekvämast möjliga vis: i bostadsrättsform. Svanenmärkta radhus och kedjehus om 125 välplanerade kvadratmetrar i två plan med hög standard och alla bekvämligheter – inklusive härliga uteplatser och en egen lättskött trädgårdstäppa. Vad mer kan man önska sig?

Kvalitet in i minsta detalj

Förutom sitt fina läge i populära Rydebäck, med promenad- eller cykelavstånd till allt, uppfyller Brf Önskan de flesta önskningar. Här får du njuta av ett fullutrustat kök med riktig matplats, fina sällskapsytor både inomhus och utomhus – med stor altan och i kedjehusen även en fantastisk terrass. Tre sovrum, och två badrum – det ena med tvättmaskin och torktumlare, det andra med badkar.

Läge för vardagsliv och vardagslyx

Här har du nära till det mesta du behöver i din vardag. Rydebäck har egen matbutik, apotek, vårdcentral, café, bibliotek och flera restauranger. Här finns gott om förskolor och skolor för alla smaker, både kommunala och privata upp till årskurs nio. Men Rydebäck har också goda kommunikationer, till exempel tar du Pågatåget till Helsingborg på tio minuter.

Svanenmärkta hem för det ljuva huslivet

Svanenmärkta hem för det ljuva huslivet

Här bjuder Brf Önskan på Svanenmärkta radhus och kedjehus om 125 välplanerade kvadratmetrar i två plan. Tre sovrum, två badrum – det ena med tvättmaskin och torktumlare, det andra med badkar – härliga uteplatser och egen täppa. Vad mer kan man önska sig?

Läs mer om bostäderna här!
Välkommen till villaidyllen: nära havet, nära staden

Välkommen till villaidyllen: nära havet, nära staden

Vid havet, strax söder om Helsingborg hittar vi populära Rydebäck. Här bor du lugnt och tryggt med nära till svalkande dopp – och har samtidigt snabb och smidig pendling till alla Skånes större orter. Ja, till och med Köpenhamn finns inom räckhåll. Vad mer kan man önska sig?

Läs mer om området här!
Vill du bo extra hållbart? Välkommen hit!

Vill du bo extra hållbart? Välkommen hit!

I Brf Önskan i Rydebäck kan du flytta in i Svanenmärkta radhus i ett eller två plan – med närhet till allt. Ett hållbart val för miljön, och för din inomhusmiljö. Läs mer om varför här.

Läs hela artikeln här
Varför välja Brf Önskan?

Varför välja Brf Önskan?

Längtar du efter ett nytt hem i en enklare vardag? Nära havet som sätter guldkant på densamma? Då kan Brf Önskan uppfylla dina önskningar. Här lever du det bekväma huslivet – helt utan villabekymmer. Läs mer om alla fördelar här

Läs mer här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Önskan

Vi svarar gärna på dina frågor!