Laster resultat
Informationsmöte 8 november

Brf Önskan

I populära Rydebäck har du nära till allt, inklusive svalkande dopp. Men också smidig pendling vare sig du jobbar i Helsingborg, Malmö, Lund – eller Köpenhamn, för den delen. Här planerar vi nu för Svanenmärkta radhus och kedjehus om 125 kvm med extra allt – inte minst när det gäller uteplatserna…

Antal bostäder
16
Bostadstyp
Radhus och kedjehus
Storlek
125 m²
Säljstart
Prl. Vintern 2021
Inflyttning
Prl. Maj 2023
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Informationsmöte för Brf Önskan - Etapp 1

Anmäl förtur senast 10 november 2021 kl. 09:00

Om informationsmötet och anmälning

På informationsmötet lär du dig mer om projektet, bostäderna, förtur för medlemmar och köpprocessen.

Välkommen att anmäla dig till informationsmötet!

Anmäl dig till

Bli medlem Läs mer om förtur för medlemmar

Det ska löna sig att vara med från start!

Vi förbehåller oss rätten att prisjustera under projektets gång. Så, när du har hittat ditt drömhem: gör slag i saken direkt, det lönar sig i längden. 

Brf Önskan har inga lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Här hittar du detaljerad information om projektet och bostäderna

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 55.969385,12.777652. Se kartan på Google

Interiör i Brf Önskan

Nybyggda hus med allt du kan önska dig

I Brf Önskan lever du huslivet på bekvämast möjliga vis: i bostadsrättsform. Svanenmärkta radhus och kedjehus om 125 välplanerade kvadratmetrar i två plan med hög standard och alla bekvämligheter – inklusive härliga uteplatser och en egen lättskött trädgårdstäppa. Vad mer kan man önska sig?

Kvalitet in i minsta detalj

Förutom sitt fina läge i populära Rydebäck, med promenad- eller cykelavstånd till allt, uppfyller Brf Önskan de flesta önskningar. Här får du njuta av ett fullutrustat kök med riktig matplats, fina sällskapsytor både inomhus och utomhus – med stor altan och i kedjehusen även en fantastisk terrass. Tre sovrum, och två badrum – det ena med tvättmaskin och torktumlare, det andra med badkar.

Läge för vardagsliv och vardagslyx

Här har du nära till det mesta du behöver i din vardag. Rydebäck har egen matbutik, apotek, vårdcentral, café, bibliotek och flera restauranger. Här finns gott om förskolor och skolor för alla smaker, både kommunala och privata upp till årskurs nio. Men Rydebäck har också goda kommunikationer, till exempel tar du Pågatåget till Helsingborg på tio minuter.

Svanenmärkta hem för det ljuva huslivet

Svanenmärkta hem för det ljuva huslivet

Här bjuder Brf Önskan på Svanenmärkta radhus och kedjehus om 125 välplanerade kvadratmetrar i två plan. Tre sovrum, två badrum – det ena med tvättmaskin och torktumlare, det andra med badkar – härliga uteplatser och egen täppa. Vad mer kan man önska sig?

Läs mer om bostäderna här!
Välkommen till villaidyllen: nära havet, nära staden

Välkommen till villaidyllen: nära havet, nära staden

Vid havet, strax söder om Helsingborg hittar vi populära Rydebäck. Här bor du lugnt och tryggt med nära till svalkande dopp – och har samtidigt snabb och smidig pendling till alla Skånes större orter. Ja, till och med Köpenhamn finns inom räckhåll. Vad mer kan man önska sig?

Läs mer om området här!
Vill du bo extra hållbart? Välkommen hit!

Vill du bo extra hållbart? Välkommen hit!

I Brf Önskan i Rydebäck kan du flytta in i Svanenmärkta radhus i ett eller två plan – med närhet till allt. Ett hållbart val för miljön, och för din inomhusmiljö. Läs mer om varför här.

Läs hela artikeln här
Varför välja Brf Önskan?

Varför välja Brf Önskan?

Längtar du efter ett nytt hem i en enklare vardag? Nära havet som sätter guldkant på densamma? Då kan Brf Önskan uppfylla dina önskningar. Här lever du det bekväma huslivet – helt utan villabekymmer. Läs mer om alla fördelar här

Läs mer här!
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Önskan

Vi svarar gärna på dina frågor!