Laster resultat

Försäljning pågår

Skyrup

I Skyrup, strax utanför Hässleholm har du möjlighet att förverkliga dina husdrömmar tillsammans med oss på Myresjöhus. Här bor du i ett naturskönt område med promenadavstånd till Finjasjön badplats och granne med Skyrup Golf och Hotell.

Hitta på sidan

1 av 5

Nyckelinformation

Antal bostäder
3 tomter
Upplåtelseform
Äganderätt
Säljstart
Försäljning pågår

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Kontakta ansvariga i projektet för att boka tid för en privat visning. Då får du mer information om området, projektet, de nya bostäderna och köpprocessen.

Tyringe, 282 95 Tyringe. Se kartan på Google

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Tyringe, 282 95 Tyringe. Se kartan på Google

Bygg nytt hus i vackra Skyrup i Tyringe

Här bor du i ett vackert och naturskönt område i närheten av Hässleholm med närhet till badsjö och golfbana. Tyringe når du på 10 minuter i bilen och där finner du allt du behöver för att få vardagspusslet att gå ihop som matbutiker, vårdcentral, apotek, postombud, förskola och skola.

Området har tidigare främst bestått av fritidshus men allt fler väljer att bosätta sig här permanent tack vare den vackra miljön och närheten till såväl Finjasjön som golfbanan.

På de här tomterna här har du nu möjlighet att uppfylla dina husdrömmar – oavsett om du drömmer om ett nytt hem eller ett eget sommarställe. Här kan du bygga hus i ett plan.

Fyll gärna i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på området.

Intresseanmälan

I Skyrup, strax utanför Hässleholm har du möjlighet att förverkliga dina husdrömmar tillsammans med oss på Myresjöhus. Välkommen med din intresseanmälan!

Byggs av:

  • Myresjöhus logga