Laster resultat
Kommande projekt

Radhus i Sandbyhov

Vi planerar för flera olika modeller av radhus i det växande området Sandbyhov. Bostäderna ligger med närhet till naturområden, skola, idrottsanläggningar samt närservice. Välkommen att hitta din drömbostad.

Antal bostäder
Ej klart
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Säljstart
Prel. sommar 2022
Inflyttning
Ej klart

Förtur för medlemmar vid säljstart

Bostäderna är under planering och försäljningen har inte startat. OBOS-medlemmar har förtur vid säljstart och får välja och köpa bostad före icke-medlemmar.

Bli medlem

Radhus i Sandbyhov har inga lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Sandbyhovsgatan, Norrköping. Se kartan på Google

vardagsrum med soffmöbel

Radhus vid Lasarettsparken i Sandbyhov

I det växande området Sandbyhov, knappt 3 km nordväst om Norrköpings centrum, planerar vi för radhus i varierande storlekar i 2-3 plan. Några av bostäderna får härliga takterrasser med utsikt mot Lasarettsparken. I det lugna kvarteret finns skolor och idrottsanläggningar men även service som apotek och vårdinrättningar. I närheten finns även naturområden i Hallbergsskogen.

Med närhet till det mesta

Här lever du med grönska, natur och storslagna vyer runt husknuten och har samtidigt nära till både Norrköpings stadspuls och Ingelsta med sitt stora utbud av butiker. Sandbyhov erbjuder boende i ett trivsamt och lugnt område som växer och sprudlar av liv och aktiviteter med både skola, förskola och en ny inomhushall. Framtidens Sandbyhov är inspirerat av trädgårdsstaden och ska utgöras av en sammanhållen, blandad bebyggelse med närhet till grönområden. Området har bra kommunikationer med buss och spårvagn samt att det är enkelt att komma ut på E4:an med bil.

Design och tillval

Design och tillval

Alla bostäder från OBOS har hög standard som standard. Vår grundstandard är genomtänkt i hela bostaden med lugna färger i vitt och grått till ett ekgolv. Det ger dig möjlighet att sätta en personlig prägel på din bostad. Du sätter din egen stil på din bostad genom att göra personliga val i designwebben.

Läs mer och design och tillval
Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt - en trygg, svensk tradition!

Bostadsrätt är en populär boendeform som också är en klassisk, svensk sådan från 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs om att bo i bostadsrätt
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Radhus i Sandbyhov

Vi svarar gärna på dina frågor!