Laster resultat

Kommande projekt

Marby

I Marby planerar vi hem som passar alla – stora som små familjer. Här kan du leva ett lugnt och harmoniskt liv utanför Norrköping, med närhet till både skog och sjö. Välkommen hem till lugnet!

Detta händer nu

Förtur för medlemmar vid säljstart

När försäljningen startar för första gången av nya bostäder har alla medlemmar i OBOS förtur att välja och köpa bostad före icke-medlemmar. Efter att säljstarten med förtur är passerad kan både medlemmar och icke-medlemmar köpa bostad direkt genom att kontakta mäklare.

Bli medlem

Status för kommande projekt

Detaljplanen för Marbystrand förväntas att vara antagen under 2024. Preliminär säljstart sker som tidigast kring 2026 med en inflytt kring ca 2027/2028.

Lär känna bostadsprojektet

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 58.605742,16.298695. Se kartan på Google

Ett nytt bostadsområde i Norrköping

Redan nu spås Marby bli ett av de mest populära områdena i Norrköping. Och det är inte svårt att förstå varför – här förenas lugnet och den lantliga känslan, med närheten till stadslivet. Marby är omgivet av en fantastisk natur: Abborrebergsskogen erbjuder vackra promenadspår och Bråviken lockar med sina vattenaktiviteter. För dig som älskar golf finns en närliggande golfklubb som bjuder in till sköna dagar på greenen.

En annan fördel med Marby är närheten till Lindö. Där finns bekvämligheter som skolor, förskolor, livsmedelsbutiker och restauranger nära till hands – i princip allt som behövs i vardagen. Trots den lantliga känslan i Marby är det enkelt att få en dos av stadsliv. Norrköping ligger endast 5 km bort, vilket nås på en snabb 10-minuters bilresa. För dig som föredrar kollektivtrafik finns bussförbindelser från Lindö ungefär var 20:e minut. Med områdets växande popularitet expanderar även kommunikationsmöjligheterna, för att säkerställa snabba och bekväma resor in till Norrköpings centrala delar.

En stad i staden

En stad i staden

En del av området i Marby byggs som en trädgårdsstad med gott om grönska och en blandning av olika bostäder – allt från radhus till lägenheter och villor. Vi bygger med stor hänsyn till det omkringliggande landskapet och skapar trivsamma gång- och cykelvägar och lekplatser där människor kan mötas. Här ska det vara enkelt att bo och leva livet ut!

Läs mer om Trädgårdsstaden
Bli medlem för förtur till bostäder i Marby

Bli medlem för förtur till bostäder i Marby

Genom att bli medlem i OBOS kommer du att bli informerad via e-post om utvecklingen i projektet. Du kommer senare kunna göra en intresseanmälan här på obos.se för att få allting du behöver veta skickat direkt till dig. En intresseanmälan påverkar dock inte din förtur till bostäderna, det är endast ett betalt medlemskap i OBOS som gör.

Bli medlem nu
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Om du redan är registrerad i våra system, kommer vi att skicka information till den e-postadress som är kopplad till din profil.
Som OBOS-medlem kan du logga in i OBOS-appen och se vilken e-postadress som är registrerad till dig.

Villkor