Laster resultat
Försäljning pågår

Bostad Radhus 07-1002

Priser

Pris: 2 975 000 kr

Vi förbehåller oss rätten att justera priser under pågående projekt.

Månadsavgift: 5 157 kr

Månadsavgiften betalas till bostadsrättsföreningen. Läs på projektsidan eller i projektbroschyren för att ta reda på vad som ingår i månadsavgiften.

Trivsamt radhus på 120kvm

Här har vi ett fantastiskt fint hem för familjen som vill bo nytt och fräscht med alla bekvämligheter, utan att för den skull bo i egen villa.

Du välkomnas in i en ljus hall med praktiskt klinkergolv. Härifrån ser du direkt ut i husets generösa sällskapsytor. Det öppna vardagsrummet kan möbleras på många sätt och det finns gott om plats för många gäster. Från vardagsrummet kliver du ut på en stor altan med plats för grillplats och utemöbler.

Köket ligger i anslutning till vardagsrummet och är fullt utrustat med allt du kan behöva samt stora ytor för matlagning. Uppför trappan hittar du tre trivsamma sovrum som även kan användas som kontor eller gästrum. Det finns även ett stort härligt allrum med utgång till en mysig balkong. På båda våningarna finns badrum med dusch.

Du kan även göra tillval tidigt i processen där du bland annat kan välja till ett fjärde sovrum, badkar i badrummet på övervåningen eller braskamin på altanen. Du kan läsa mer i tillvalsbroschyren.

  • 3 sovrum, möjlighet till 4
  • Härliga sällskapsytor
  • Fullutrustat kök
  • 2 badrum
  • Separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare
  • Både altan och balkong

Detta händer nu

Kontakta oss för mer information om Bostad Radhus 07-1002

Vi svarar gärna på dina frågor!