Laster resultat
Försäljning pågår

Brf Trivsamheten

I Torsviken kan du njuta av livet mitt i naturen, med utsikt över Bråviken – samtidigt som du har den service du behöver i din vardag inom räckhåll. Just här bygger vi radhus och parhus med villakänsla: med både altan, balkong och egen täppa. 20 minuter från Norrköping.

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
1
Bostadstyp
Parhus, Radhus
Pris från
3 050 000 kr
Storlek (Boarea)
120 m²
Inflyttning
Från november 2022
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Upplev Torsviken den 21 maj! Drömmer du om att bo naturnära och barnvänligt i bekväm bostadsrätt? I Torsviken, strax utanför Norrköping bor du mitt i den vackra naturen samtidigt som du har all service du behöver i din vardag på ett bekvämt avstånd.

Den 21 maj bjuder vi in till områdesvisning där du kan träffa oss på OBOS samt SmålandsVillan och Myresjöhus som bygger bostäder i samma område. Vi bjuder på lättare lunch och aktiviteter för barnen.

Läs mer om visningen här

Koordinater: 58.670772,16.337055. Se kartan på Google

Det ska löna sig att vara med från start!

Vi förbehåller oss rätten att prisjustera under projektets gång. Så, när du har hittat ditt drömhem: gör slag i saken direkt, det lönar sig i längden.

Brf Trivsamheten har en ledig bostad

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Trivsamheten

  • 1 femrumsbostad
  • Från 3 050 000 kr till 3 050 000 kr
  • Inflyttning: Från november 2022
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Koordinater: 58.670772,16.337055. Se kartan på Google

En trevlig gata i Brf Trivsamheten

Flytta in i mitt i trivsamheten, 20 minuter från Norrköping

I Torsviken lever man ett lite skönare liv mitt i den vackra naturen. Här kan du nu hitta ditt drömhem i ett härligt kvarter med utsikt över den glittrande Bråviken. Brf Trivsamheten erbjuder välplanerade parhus och radhus om 120 kvm: alla med egna uteplatser – och balkong. Trivsamt, eller hur?

Villakänsla i bostadsrättsform

Här bygger vi både radhus och parhus om 120 välplanerade kvadratmetrar, med härliga sociala ytor och gott om plats för hela familjens privata liv i 3-4 sovrum. Alla hus får både en rejäl altan och en fin balkong – och en egen lättskött trädgård att pyssla om. Här får du gott om villakänsla, i bekväm bostadsrättsform.

En härligare vardag för hela familjen

Skogspromenader, picknick och svalkande dopp. Här har du nära till ute-njut av alla slag. Granne med kvarteret byggs också en stor, fin lekplats med trollskogstema. Men du behöver inte bli ett fullständigt Kolmårdstroll för att trivas här – inne i Krokek, 2 km bort, finns det mesta du behöver i din vardag. Och in till Norrköping tar du dig på cirka 20 minuter med bil. Trivsamt, det med.

Härliga hem för både stora och små

Härliga hem för både stora och små

Brf Trivsamheten gör skäl för sitt namn. För här bor man lite extra trivsamt i hus som tilltalar även de mest kräsna, med härliga sällskapsytor både inomhus och utomhus – och alla bekvämligheter du kan önska dig.

Läs mer
Njut av att bo mitt i naturen

Njut av att bo mitt i naturen

I Torsviken bor du granne med både skog och vatten. Dels kan du njuta av vackra vyer över Bråviken – eller ta ett dopp i lilla Torsjön. Men du behöver inte bli ett fullständigt Kolmårdstroll för att trivas här – det är nämligen inte alls långt till allt du behöver i din vardag.

Läs mer
Varför välja Brf Trivsamheten?

Varför välja Brf Trivsamheten?

Här bor du granne med naturen, med fin utsikt över Bråviken, men ändå med service inom räckhåll –med egen trädgård och gott om villakänsla fast du bor bekvämt i bostadsrätt. Win-win, på så många sätt.

Läs mer
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Trivsamheten

Vi svarar gärna på dina frågor!