Laster resultat
Försäljning pågår

Brf Sandbyhofs Gård

Här skapas en ny, modern stadsdel med bara några minuter in till city med spårvagn.

Antal lediga bostäder
68
Bostadstyp
Lägenhet
Pris från
998 000 kr
Storlek (Boarea)
32–91 m²
Inflyttning
Från vinter 2023
Ägandeform
Bostadsrätt

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Detta händer nu

Det ska löna sig att vara med från start!

För att ge projektet en snabb start kommer vi erbjuda ett säljstartspris enligt rådande prislista. Därefter förbehåller vi oss rätten att göra prisjusteringar. Säljstartspriset innebär en bra affär för dig som går in tidigt samtidigt som vi säkerställer igångsättning med byggnationen.

Brf Sandbyhofs Gård har 68 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Sandbyhofs Gård - Etapp 2

  • 28 en- till fyrarumsbostäder
  • Från 998 000 kr till 2 780 000 kr
  • Inflyttning: Från vinter 2023
  • Köp nu till fast pris!
Försäljning pågår

Brf Sandbyhofs Gård

  • 40 två- till fyrarumsbostäder
  • Från 1 430 000 kr till 2 930 000 kr
  • Inflyttning: Från vinter 2023
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Ladda ner dokument

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Sandbyhofsgatan 1, Norrköping. Se kartan på Google

Interiör i Brf Sandbyhofs Gård

Välkommen till Sandbyhov

I det växande området Sandbyhov, knappt 3 km nordväst om Norrköpings centrum, planerar vi för ett flerfamiljshus Brf Sandbyhofs Gård. I den första etappen uppför vi 73 lägenheter från 1 till 4 rum och kök om 32 till 91 kvm. I det lugna kvarteret finns skolor och idrottsanläggningar men även service som apotek och vårdinrättningar. I närheten finns naturområden i Hallbergsskogen.

Bo med närhet till allt

Här lever du med grönska, natur och storslagna vyer runt husknuten och har samtidigt nära till både Norrköpings stadspuls och Ingelsta med sitt stora utbud av butiker. Sandbyhov erbjuder boende i ett trivsamt och lugnt område som växer och sprudlar av liv och aktiviteter med både skola, förskola och en ny inomhushall. Framtidens Sandbyhov är inspirerat av trädgårdsstaden och ska utgöras av en sammanhållen, blandad bebyggelse med närhet till grönområden. Området har bra kommunikationer med buss och spårvagn samt att det är enkelt att komma ut på E4:an med bil. I Brf Sandbyhofs Gård finns möjlighet till parkering i parkeringsgaraget under huset.

Vårt kvarter - Sandbyhofs gård

Vårt kvarter - Sandbyhofs gård

I lugna omgivningar, nära grönska och natur, planerar vi att uppföra ett flerfamiljshus för dig som söker en ny, fräsch bostad med toppenläge. Tänk dig själv lyxen att ha en nyproducerad lägenhet i ett lugn och rofyllt område där praktiskt taget all service finns runt knuten. Kvarteren i Sandbyhov är inspirerade av trädgårdsstaden och har sammanhållen, men varierad bebyggelse med mycket grönska. I vårt bostadshus erbjuder vi lägenheter i storlekar från 32 till 91 kvadratmeter och vi är säkra på att du kan hitta just din favorit. Här kommer du att trivas, ung som gammal!

Med en grön gård

Med en grön gård

I Brf Sandbyhofs Gård omsluter husen den gemensamma innergården. Gräsytor, häckar, plattbelagda gångar, träd och belysta planteringar skapar en intim och trivsam miljö. På gården finns också ett miljöhus och cykelförråd. Här hittar du en plats att sitta ned och njuta på eller för en skön och avkopplande stund med en bok. Kanske är det här du tar en fika med grannarna.

Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad. Vill du ha mer detaljerad information hör du av dig till projektets kontaktpersoner.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Sandbyhofs Gård

Vi svarar gärna på dina frågor!