Laster resultat

Försäljning pågår

Brf Sandbyhofs Gård

Här skapas en ny, modern stadsdel med bara några minuter in till city med spårvagn.

1 av 9

Nyckelinformation

Antal lediga bostäder
24
Bostadstyp
Lägenhet
Pris från
998 000 kr
Storlek (Boarea)
32–77 m²
Inflyttning
Från vinter 2023
Ägandeform
Bostadsrätt

Detta händer nu

Försäljningen pågår!

Är du intresserad av att köpa en av bostäderna i det här projektet är du välkommen att kontakta mäklare för att få veta mer om den bostaden du är intresserad av.

Visning

Välkommen på visning av Brf Sandbyhofs Gård på mäklarens kontor! Anmäl att du kommer genom att kontakta någon av våra mäklare. 

Har vi ingen inplanerad tid här så kontakta mäklaren för att boka en tid eller för att få mer information. Varmt välkommen!

Adress:
Drottninggatan 3, 602 22 Norrköping. Se kartan på Google

Det ska löna sig att vara med från start!

För att ge projektet en snabb start kommer vi erbjuda ett säljstartspris enligt rådande prislista. Därefter förbehåller vi oss rätten att göra prisjusteringar. Säljstartspriset innebär en bra affär för dig som går in tidigt samtidigt som vi säkerställer igångsättning med byggnationen.

Brf Sandbyhofs Gård har 24 lediga bostäder

Här kan du se lediga bostäder i detta bostadsprojekt.

Lediga bostäder

Försäljning pågår

Brf Sandbyhofs Gård

  • 24 en- till trerumsbostäder
  • Från 998 000 kr till 2 650 000 kr
  • Inflyttning: Från vinter 2023
  • Köp nu till fast pris!

Lär känna bostadsprojektet

Försäljningsmaterial

Karta över området

Karta centrerad på geolokalisering  latitud,  longitud

Sandbyhofsgatan 1, Norrköping. Se kartan på Google

Interiör i Brf Sandbyhofs Gård

Välkommen till Sandbyhov

I det växande området Sandbyhov, knappt 3 km nordväst om Norrköpings centrum, bygger vi ett flerfamiljshus: Brf Sandbyhofs Gård. I den första etappen uppför vi 73 lägenheter från 1 till 4 rum och kök om 32 till 91 kvm. I det lugna kvarteret finns skolor och idrottsanläggningar men även service som apotek och vårdinrättningar. I närheten finns naturområden i Hallbergsskogen.

Bo med närhet till allt

Här lever du med grönska, natur och storslagna vyer runt husknuten och har samtidigt nära till både Norrköpings stadspuls och Ingelsta med sitt stora utbud av butiker. Sandbyhov erbjuder boende i ett trivsamt och lugnt område som växer och sprudlar av liv och aktiviteter med både skola, förskola och en ny inomhushall. Framtidens Sandbyhov är inspirerat av trädgårdsstaden och ska utgöras av en sammanhållen, blandad bebyggelse med närhet till grönområden. Området har bra kommunikationer med buss och spårvagn samt att det är enkelt att komma ut på E4:an med bil. I Brf Sandbyhofs Gård finns möjlighet till parkering i parkeringsgaraget under huset.

Vårt kvarter - Sandbyhofs gård

Vårt kvarter - Sandbyhofs gård

I lugna omgivningar, nära grönska och natur, bygger vi ett flerfamiljshus för dig som söker en ny, fräsch bostad med toppenläge. Tänk dig själv lyxen att ha en nyproducerad lägenhet i ett lugn och rofyllt område där praktiskt taget all service finns runt knuten. Kvarteren i Sandbyhov är inspirerade av trädgårdsstaden och har sammanhållen, men varierad bebyggelse med mycket grönska. I vårt bostadshus erbjuder vi lägenheter i storlekar från 32 till 91 kvadratmeter och vi är säkra på att du kan hitta just din favorit. Här kommer du att trivas, ung som gammal!

Med en grön gård

Med en grön gård

I Brf Sandbyhofs Gård omsluter husen den gemensamma innergården. Gräsytor, häckar, plattbelagda gångar, träd och belysta planteringar skapar en intim och trivsam miljö. På gården finns också ett miljöhus och cykelförråd. Här hittar du en plats att sitta ned och njuta på eller för en skön och avkopplande stund med en bok. Kanske är det här du tar en fika med grannarna.

Tryggt och enkelt med OBOS

Tryggt och enkelt med OBOS

Ett bostadsköp är ofta en av livets största affärer, och vi vill att den ska vara en glädjefylld händelse. Här berättar vi om hur vi jobbar för att göra resan till ditt nya hem trygg och enkel.

Läs om att köpa bostad hos OBOS
Anmäl intresse Genomfört Inte ifyllt

Fyll i dina uppgifter i formuläret för att få uppdateringar om projektet. Inför och efter säljstart hör en mäklare av sig direkt till dig för att prata om ditt intresse att köpa bostad i projektet.

Villkor

Kontakta oss för mer information om Brf Sandbyhofs Gård

Vi svarar gärna på dina frågor!